2777
2789
عنوان

مامانم😭😭😭

391 بازدید | 40 پست

امروز حالش خوب نبود

با بغض بهم گفت حس میکنم این نزدیکیا خدایی نکرده میمیرم....

مامانم هنوز ۴۰ سالش نشده خیلی تو زندگیش سختی کشید خودم تو این ۱۹ سال عمرم دیدم هیچ وقت از ته دلش نخندید😭😭😭این که امروز بهم گفت خیلی داغون شدم تا الان گریه کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی😔مادر خوب عشقه نعمته سایه شون مستدام دلتون آرام

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

چ سختی میشه بگی

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

بشومونس مادرت وبهش بگوباهاش دوستی وبعدخدابجزاون کسی رونداری.باهاش کلی حرف بزن خوب میشه

مادرهاازتنهایی میمیرندنه ازبیماری

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ن چند وقته همینو میگه😭😭

مامان منم همینه اونم میگه دیگه من توان ندارم و پا به سن گذاشنم منم دلم میگیره ولی خب چ میشه کرد مثلا مامان من میگه من دیگه سنم گذشته و دیگه نمیتونم کار بکنم و اینجور چیزا

نگران نباش عزیزم همه مادرها نگرانن از بچهاشون جدا بشن و بدترین ترس برای هر مادری مرگه چون مرگ از بچش کاملا جداش میکنه مال بیماریشه یکم افسرده شده.روحیشو شاد کن عزیزم تا زود زود خوب بشن انشالله ماهم دعا میکنیم

عاشقتم خدا