2777
2789
عنوان

بچها یه لحظه بیاینن

82 بازدید | 10 پست

بچها توروخدا بگین‌چی کار کنم ما آلن روستا زندگی مکنیم شغل همسرم آزاده پیشنهاد کارش تو شهر زیاده پول خونه رو هم داریم ک بتونیم خونه بگیرم ولی مگه من‌نمتونم برم شهر از خانواده م دور باشم چیکار کنم که بریم یا چجور رفتار کنم باهاش همش مگه مادرم مادرممم دارم دیونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مادرشوهرت با تو همراهه بگو باهاش حرف بزنه یا اگر قهر و ناراحتی تو براش مهمه بگو من از نظر روحی ...

من الان کنار مادر شوهرم زندگی مکنم ما خودمونم بریم اینا پیش ما نمیان چندبار بهمون گفتن خونه بگیرین جدا شین ولی این اصلن انگار نه انگار میترسم لج بیوفته باهام

[QUOTE=319945071]از روستا تا شهر چه قدر راهه؟[/QUOTEنیم ساعت

خب ببین زیادم راه نیست بهترین راه حل اینه به فکر پیشرفت خودت و شوهرت باشی

بحث دلتنگی واقعا سخته ولی اولش اینجوریه مخصوصا الان که تکنولوژی پیشرفت کرده و امکان تماس تصویری هست 

مسافت روستا تا شهر مثل مسافت یه نقطه ی شهر تا نقطه ی دیگه شه ینی مسافت کمه و راحت می تونی آخر هفته ها بری و بیای

انشالله که هر چی خیره پیش بیاد

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

خب ببین زیادم راه نیست بهترین راه حل اینه به فکر پیشرفت خودت و شوهرت باشی بحث دلتنگی واقعا سخته ولی ...

منم همینو مگم فقط مگم‌چجور بهش بفهمونم ک لج نکنه خودش یکاری کنه تا کی باهاش صحبت کنم خسته کرده

من الان کنار مادر شوهرم زندگی مکنم ما خودمونم بریم اینا پیش ما نمیان چندبار بهمون گفتن خونه بگیرین ج ...

این عالیه

برو به مادرش بگو 

باید بچم بره مدرسه 

مامانش به باباش بگه شوهرتو بندازن بیرون

حتی شده با دعوا

و بهش نگن تو گفتی این تنها راهه

منم همینو مگم فقط مگم‌چجور بهش بفهمونم ک لج نکنه خودش یکاری کنه تا کی باهاش صحبت کنم خسته کرده

با چه مسئله ای دقیقا لج کنه؟

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

با چه مسئله ای دقیقا لج کنه؟

آخه مدونی چیه وقتی بهش مگم بریم از اینا حدقل ب باهامون فک کن مگه من نمیریممممم دگ تکرار نکن نمتونم از اینجا جدا شم دعوا میندازه بحص مکنه باهام مترسم هی بگم لج کنه آلن جدیدن مگ خونه بسازم

آخه مدونی چیه وقتی بهش مگم بریم از اینا حدقل ب باهامون فک کن مگه من نمیریممممم دگ تکرار نکن نمتونم ا ...

همه مردا یه درجه لجبازی دارن، تو سعی کن با آرامش و بدون دعوا نظرتو بهش بگی

با توجه به اینکه تو شهر براش موقعیت های شغلی بهتری برای همسرت هست تو این زمینه کوتاه بیا تو زمینه های دیگه که تو زود به زود به خانوادت سر بزنی اون کوتاه میاد

منظورم اینه یه جوری مديريت کنی که نه سیخ بسوزه نه کباب