2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر شوهر منم وقتی شیمی درمان میشد یک الی دو هفته کامل میخوابه ضعیف وبی حال میشه     دیگه یه چند دوره گفته دوز دارومو کمتر کن  حالم خیلی بد میشه  به دکترش   بهتر بود     الان سه هفته پیش شیمی درمان شده گریه میکرد بنده خدا  پری شب شوهرم بردش دکتر یه آمپول بهش زد امروز بهتر بود 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

اسی پدرتون دارو میگیرن؟؟؟   پدر شوهر من روزی شیمی درمان میشه یه سرم دیگه هم دکتر بهش میده که یه روز بعد شیمی درمان اونو میزنن بهش میگن سرم شستشو     امپول تقویتی هم بهش میده دکترش 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭