2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون

58 بازدید | 5 پست

من دانشجوعم هفته دیگه امتحانای ترممون شرو میشن با دوستم حرفیدم گفت 400تومن از پول شهریم مونده (تا تسویه نکنی تاریخ امتحانا و هیچی برات مشخص نمیشه) نمیدونم امتحانام کین و اینا گفت پول دادنم رفتم خرج کردم

بنظرتون قرض بدمش؟ پول رو کارتم هست ولی برا قرعس بعدم میترسم مامانم اینا بدشون بیاد 

شما بگین چیکار کنم از طرفی یجورایی عذاب وجدان گرفتم از طرفیم.... 

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

ب شناختت بستگی داره 

میدونی پس میده بده

نمیدونی، ریسک نکن 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

به نظرم نده خودش باید مسئولیت کارشو بپذیره و پولشو اولویت بندی خرج کنه

بعدم میگی پول قرعه ست و برا مامانته، برا تو نیست که قرض بدی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب شناختت بستگی داره  میدونی پس میده بده نمیدونی، ریسک نکن

والا نمیدونم از اون لحاظ شناختی ندارم ولی دختر خوبیه

به نظرم نده خودش باید مسئولیت کارشو بپذیره و پولشو اولویت بندی خرج کنه بعدم میگی پول قرعه ست و برا ...

برا خودمه منتها مامانم خبر داره و اینا

والا نمیدونم از اون لحاظ شناختی ندارم ولی دختر خوبیه

دختر خوب بودن کافی نیست عزیزم، ادما برای پول اخلاقشون فرق میکنه یا عوض میشه

نظر من اینه خودجوش قرض ندی اگه ازت کمک خواست بگو باید از مامانم بپرسم اون داره یا نه و کی میتونی پس بدی ابروم پیش مامانم نره

اخه میگی پول داشته درست خرج نکرده اول شهریه بده، با این شخصیت ینی اولویت نداره کاراش و ممکنه چندماهم پول تورو داشته باشه ولی خرج چیز دیگه بکنه و بهت نده و تو حرص بخوری

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...