2789
الان چجوری ازدواج میکنی من بخدا خواب خوراک ندارم

والا عزیزم من خواستگار الانم دارم رشته تاپ خونده و میدونه گفته مشکلی نیس

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا همبن راحتی نیست جای کوچیکه اگه بره بگه چی بعد نامزدی بهم بزنه

دیگه حق داره بدونه و نباید پنهان کنی 

اگه جای کوچیکی بود موقع رابطه قبلیتون هم باید این نگرانی رو داشته بودین 

نمیگم کارت اشتباه بوده نه زندگی خودته

فقط همسرت باید بدونه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

خوب نمیشه با کسی ازدواج کنی ک براش مهم نباشه این قضیه??

اره مهمه ولی اینکه قبل عروسی میبرن معاینه وظیفه ی مادر دختره ولی مادرشوهرم فضول بود دخالت بی خود کرد پیشنهاد و جلوتر داد واین برام خیلی سنگین تموم شد

اگ حقیقت روبگه بایدمجردبمونه یاباکسی ک خیلی درسطح پایین هس ازدواج کنه نه میشه بگی ن میشه نگی(عذاب ...

ولی باید بگه

قبل رسمی شدن

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

ولی باید بگه قبل رسمی شدن

عزیزم بچه بازی نیست اگه بهم بزنه بعد همه جا بگه دیگه حتی نمیتونم ازدواج کنم از کجا معلوم پسره اصلا رابطه نداشته باشه چجوری اون حقشه بدونه من نه

اشکال نداره مادر بعضیا باید بدونن که بیشتر بکارتا خون نمیاد که نگران نباش عزیزم ..

خوب من رابطه داشتم پنج سال پیش الان ازدواج کنم شب اول رابطه داشته باشم بعد خونریزی نباشه بریم دکتر نمی‌فهمه قبلا رابطه داشتم اگه حالا پارگی چیزی باشه میگه بخاطر شب قبله درسته؟؟ 

اره مهمه ولی اینکه قبل عروسی میبرن معاینه وظیفه ی مادر دختره ولی مادرشوهرم فضول بود دخالت بی خود کرد ...

ما خودمون از این رسما نداریم خدارو شکر چون توهین ب خانواده دختر حساب میشه واقعاً متاسفم

همیشه افراد سـاکت را دوست داشته ام . . . هیچگاه نمی‌فهمی در حال رقصیدن در رویـایـ خویشند . . . و یا سنگینی بار هستی را به دوش می کشند.!! جان گرین