2777
2789
عنوان

بچه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 44 پست
نمیدونم میگه چون روحیه خوبی ندارن و از لحاظ روانی سالم نیستن استخدام نمیکنن ولی من به خدا همه منو با ...

اونی که این حرفو زده خودشو باید بستری کنن 

کثافت اسکل خودش خیلی سالمه؟ عقده ازش میباره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینجوری نیست الکی گفته بهت 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
سلام  دروغ محضه حسودیش میشه شاید  مگه بچه طلاق کافر شده مگه دست خودش بوده بشه بچه طلاق&n ...

همون ولی از یه طرفم میگم چرا باید بهم حسودی کنه اون از هر لحاظ بهتر از منه😔

اگه اختلال روانی نداشته باشی معلم میشی. 

چون شنیدم فردی اختلال روانی داشته باشه نمیذارند معلم شه. 

ولی چنین قانونی وجود نداره که بچه طلاق معلم نتونه بشه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از این آدم سمی فاصله بگیر 

اره دیگه چیزی بهش نمیگم هر کاری میخوام بکنم تا بهش میگم همش میگه نمیشه یا نمیتونی تازه به خدا من خیلی جاها هواشو داشتم ولی نمیدونم چرا رفیقم اینجوری میکنه 😔

اگه اختلال روانی نداشته باشی معلم میشی.  چون شنیدم فردی اختلال روانی داشته باشه نمیذارند معلم ...

اهان چون این دوستم میگفت وقتی بیان تحقیق بفهمن استخدامت نمیکنن خیلی نا امید شدم😔

معلومه حسوده اینجور آدما فقط انرژی منفی میدن بذارش کنار بخاطر اعصاب خودتم ک شده

آره دیگه چیزی بهش نمیگم ولی خب من اخه کسیو ندارم گفتم اینم مثل خواهرمه ولی خب مثل اینکه اشتباه میکردم😔😔