2777
2789
عزیزم شوهرت خیلی میخوادت یکم شیطونه ولی بازم مال خودته چشم پاکه. اره دارین تازه رابطه تون بهتر از ق ...

عزیزم به نظرت پسره فامیله یا غریبه هنونی که مدنظرمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده ام میذارن پشت بمونم؟چی کار کنم امسال به خواسته ام برسم؟ کی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم؟

اره میذارن.

الان سطح توقع شون بالاس ولی راضی میشن.

بعد گرفتن لیسانس بله میشی

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
عزیزم شوهرت خیلی میخوادت یکم شیطونه ولی بازم مال خودته چشم پاکه. اره دارین تازه رابطه تون بهتر از ق ...

لطفا اگه میشه کمک کن درمانده شدیم داداشم ۱۸سالشه از ۱۴ سالگی قرمزی افتاد صورتش دکتر هم بردیم حتی پارسال طهران لیزر بردیم اونو بهانه کرده ب هیج وجه بیرون در نمیاد اصلا مدرسه دیگه نمیره بنظرت سرنوشتش تا آخر عمر اینجوریه؟اسمش محمد حسین هست تو خانه هم با کسی حرف نمیزنه صبح تا شب میره اتاق تاریک در هم میبنده

اره میذارن. الان سطح توقع شون بالاس ولی راضی میشن. بعد گرفتن لیسانس بله میشی

یه چیز دیگه من هدفم پزشکیه گفتین لیسانس منطورتون همون اتمام تحصیله اگه البته قبول بشم؟

ترخدا چی کار کنم امسال بهش برسم

لطفا اگه میشه کمک کن درمانده شدیم داداشم ۱۸سالشه از ۱۴ سالگی قرمزی افتاد صورتش دکتر هم بردیم حتی پار ...

درست میشه گل.

تا دوسال دیگ وارد اجتماع میشه خیلی درون گراس ولی وقتی ک عاشق میشه کاملا درست میشه.

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
2790
2778
2791
2779
2792