2777
2789
عزیزم سوالا زیادن بخدا نمیرسم. دوست داره. قدش بلنده لاغره موهاش مشکی پرکلاغی ان

عزیزم گفتی ۴۰۴

یعنی امسال نمیشه؟

خانواده ام میذارن پشت بمونم و اینکه خودم میمونم پشت کنکور؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم میتونی راجب ویژگی ظاهریم بگی؟🥹❤️

سفیدی ولی مایل ب گندمی.

قدت متوسطه ولی ازش ناراضی هستی.

شکم داری.

بازوت خال داره.

ببین درست گفتم یا ن؟

شبیه نقطه ویرگولم؛ خواستگار پایان، محکوم ب ادامه...
یه موقعی هست که حس ششم برای خود آدم دچارمشکل میشه.من میگم شاید به خاطر چیزایی که دیدم حس میکنم پسزی ...

عزیزه دلم تو روخدا مال منم بگو دا این چهارمین باره میپرسم حست راجبه خرید خانه ما چطوره امسال یا سال بعد خونه میخریم یا نه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❣️❣️❣️❤❣️❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤❣️❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤❣️❤💙❤💙❤💙💙❤💙❤💙❤💙💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

سفیدی ولی مایل ب گندمی. قدت متوسطه ولی ازش ناراضی هستی. شکم داری. بازوت خال داره. ببین درست گفتم ...

پشماااام😐😐😐😐

درسته من نمیدونستم ت بازوم خال دارم ت گفتی گشتم دیدم دارم اونم دوتاااا😂😂😂😂

وایییی عزیزم میشه بگی شوهرم بهم وفاداره یا نه؟؟؟

آشتی داریم؟؟

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

[QUOTE=319927558]عزیزه دلم تو روخدا مال منم بگو دا این چهارمین باره میپرسم حست راجبه خرید خانه ما چطوره امسال یا سال ...[/QUOTE

ببین عزیزم ندیدم.

ولی ی خونه کوچیک و شیک میگیری.

حالا یا امسال یا سال دیگ ولی ب احتمال زیاد باشه همین امسال.

[QUOTE=319927558]عزیزه دلم تو روخدا مال منم بگو دا این چهارمین باره میپرسم حست راجبه خرید خانه ما چط ...

خانواده ام میذارن پشت بمونم؟چی کار کنم امسال به خواسته ام برسم؟

کی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم؟

پشماااام😐😐😐😐 درسته من نمیدونستم ت بازوم خال دارم ت گفتی گشتم دیدم دارم اونم دوتاااا😂😂😂😂 وا ...

عزیزم شوهرت خیلی میخوادت یکم شیطونه ولی بازم مال خودته چشم پاکه.

اره دارین تازه رابطه تون بهتر از قبلم میشه.

خوشحال شدم ک درست بود.

2790
2778
2791
2779
2792