2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیقا حس میکنم همون قدر ریز باشه

عزیزه دلم میشه بگی ما تا عید خونه میخریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍

میشه واسه روح داداش جون مرگم صلوات بفرسین😭😭😭همش بیس و یک سالش بود و یدفعه ایست قلبی کرد و پر کشید از این دنیای لعنتی😭😭😭قدر کنار هم بودنو بدونید بچه ها شاید فردایی نباشد  

یه حس شیشمی بود ماه پیش گفت بارداری در پیش داری و واقعا برام پیش اومد ایدوارم یکی بگه دختره یا پسر ؟ مادرم دوس داره نوه اش رو؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بله 

من کی باردار میشم؟ 

جنسیتش چیه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چه اشکالی داره؟؟شاید یه حس ششمی بیاد توتاپیک من یه نکته ای بگه که به دردم بخوره؟

من نمیگم بده

میگم مگه میشه شما اگه خودت حس شیشم هستی بیای حس شیشم تاپیک بزنی و بپرسی قاعدتا خودت اگه حس شبشم باشی دبگه نیازی نداری من میگم اگه نیستی حس شیشم تو تاپیک دیگران مردم رو امیدوار نکن میبینی یکی دل میبنده به حرفی که میزنی

اسمش یادت نمیاد؟

فک کنم کاربریش اقا بود اسم دقیقشو نمیدونم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره ولی باید تلاشتو بیشتر کنی زمان رسیدنش ب خودت بستگی داره خودتو از حواشی دور کن

ترخدا میگی اگه تلاسمو بیشتر کنم امسال بهش میرسم و اینکه با چه رتبه ای؟

و ترخدا میگی چی کار کنم واسه رسیدن بهش؟

خیلی واسم مهمه