2777
2789
عنوان

اصلا هدف از ازدواج چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2045 بازدید | 111 پست
میشع 🗿 هدف ازدواج تولید مثله ک ی عده اومدن مقدس جلوش دادن  ازدواج ی انتخابه، اجبار نی 🚶🏾‍♀

یه عده؟!ازدواج توی ادیان الهی بخصوص اسلام مقدسه 

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا امروز یه ویدیو دیدم از یه روانشناسی میگفت دخترا میتونن مجرد بمونن ولی پسرا نیاز دارن ازدواج ...

خب پسرا باید ازدواج کنن با دخترا دیگه 😂پس مجردی برای هر دو سخته 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز

از نظز من بیشترش برای رفع نیازه 

بخاطر اخلاقیات خانواده گلم استرسی شدم 😭 بزرگترین ضربه هارو آدم از خود خانواده اش میخوره کاش خدا به اونایی که خوش اخلاق و مهربونن بچه بده 😪 خدایا من ازدواج رو دوست دارم اما منو نازا کن چون انقدری باهام بد برخورد شده که دلم نمیخواد بچه داشته باشم 💔

یه عده؟!ازدواج توی ادیان الهی بخصوص اسلام مقدسه 

همه انسانای جهان، مسلمون نیستن یا اصلا دین ندارن یه عده منظورم فقط ادیان نبود...🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

فکر میکنم باید اول نیاز به ازدواج رو حس کنی ، هدفت رو مشخص کنی درموردش ،  بعد اقدام کنی 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
مستقل شدن نمیشه تا اخر عمر پیش پدرمادر بمونی

بدون ازدواجم میشه مستقل شد 👍🏿🚶🏾‍♀

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界
خب پسرا باید ازدواج کنن با دخترا دیگه 😂پس مجردی برای هر دو سخته 

نه خب قطعا دختر و پسرایی هستن که مجرد میمونن! 

ایشون منظورشون این بود که پسرا با ازدواج زندگیشون نظم میگیره و بهتر میشه

ولی دخترا تازه میوفتن وسط بدبختی😂

ازدواج زمانی موفق تر خواهد بود که دو نفر (بخواهند) ازدواج کنند. تا اینکه ((نیاز)) به ازدواج داشته باشند.

#ارتباطی که براساس التیام یکی از دو نفر شکل گیرد، از همان آغاز در معرض خطر است، چرا که عاطفه بین آن دو نه تنها به دلیل دوستی و عشق نیست، بلکه به خاطر شفا بخشی و التیام زخمها و جراحات ارتباط دیگری است که قبلا رخ داده است.

یه سوال دلیلت از ازدواج چی بود به حمله ام فکر کن وجواب بده 

من خودم هیچ قصد ازدواج نداشتم اصلا بهش فکر نمیکردم چون سنمم کم بود اما رو یکی کراش زده بودم اونم صاف اومد خواستگاریم ومن بهش حواب مثبت دادم 

اما همسرم دلیلش از ازدواج من طبق چیزی که از حرفاش فهمیدم التیام زخمهاش بوده وحالا بعد از این همه سال زیاد دارم بهش فکر میکنم وناراحتم

البته منو دید واز چهره ام ونجابتم خوشش اومد ولی همش فکر میکنم اگر اون زخم رو نخورده بود ایا بازم میومد خواستگاریم؟

دلم شکسته😔

البته ناگفته نمونه منظورم از زخمهای کهنه شکست عشقی نبوده