2777
2789
عنوان

تست بارداری

169 بازدید | 15 پست

سی ام روز ۱۴ سیکلم آمپول آزاد سازی زدم چند ا فولی غالب داشتم.۱۳ روز بعد آمپول لک قهوهای دیدم دیگه بعدش چیزی نیومد فقط یکم ترشح داشتم.امروز موعدم بودم بنظرتون ممکن باردار باشم؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله باردار باشی عزیزم 

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
عزیزم منم مثل شما امروز موعدم بود چه علایمی داشتین من امروز بود پریود نشدم

فقط نوک سینم حساس شده دیگه علائمی ندارم🥺

استارتر جان پریود شدین؟ تست نزدین؟

میشه تاپیک اخرمو بیبینی.زدم بنظرم هاله داره

فدات شم گلم.خوبی؟تو چه خبر؟موعدت کی هست؟

سلام عزیزم من والا درگیر عفونتم اقدام درست حسابی ندارم😔

بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙
سلام عزیزم من والا درگیر عفونتم اقدام درست حسابی ندارم😔

گلم بی بی منو نگاه کن تاپیک اخر

گلم بی بی منو نگاه کن تاپیک اخر

من زیاد سر در نمیارم از بی بی چک ولی انشالا مثبت باشه

فردا صبح هم بزن و شنبه آزمایش بده