2777
2789
اصلا حرف مردم برات مهم نباشه.  خودت هر طور دوست داری زندگی کن

کی دوست داره جدابشه زندگیش خراب بشه بچش اواره بشه طعم بی پدری یا بی مادری بکشه؟بخداخستم ازدستش حتی جداهم نشم ولم میکنه مدام

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔

ادم به حرف مردم نباید زندگی کنه ای ملت همیشه دهنشون بازه واسه حرف زدن زندگی خودته ب کسی چ ربطی داره مگه ادم چند بار ب دنیا میاد زندگی میکنه واسع خود ادم سخته اگه میتونی و جای موندن هست بمون درستش کن تلاشتو بکن اگه خدای نکرده جدا هم شدی دیگه ازدواج نکن منم یبار جدا شدم و ازدواج مجدد کردم سختی زیاد کشیدم اگه برمیگشتم عقب هیچ وقت ازدواج نمیکردم ازدواج برا بعضیا اصلا اومد نداره یکیش خودم امیدوارم زندگیت درست بشه عزیزم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نفهمیدم ظرفیت چی؟ یعنی از همون آدم دوبار طلاق بگیره ؟ کار هرکسی نیست یعنی چی؟ مگه بنایی هستش که ...

ن اینا جدان یبار توعقد جداشدم از یکی این یکی ام بچه دارم ازش

ادم به حرف مردم نباید زندگی کنه ای ملت همیشه دهنشون بازه واسه حرف زدن زندگی خودته ب کسی چ ربطی داره ...

خدا رفتگانتو بیامرزه دوستی که ازم میپرسی ظرفیت یعنی چی این پست بهتر از من قضیه رو روشن میکنه

ادم به حرف مردم نباید زندگی کنه ای ملت همیشه دهنشون بازه واسه حرف زدن زندگی خودته ب کسی چ ربطی داره ...

من میخام درستش کنم اینو تویی ک یبار جداشدی میفهمی از لحاظ مالی کلی پدرم کمکش کرد چقد خودم بابدبختیاش ساختم باخانواده بدش با خلاف کاریاش ولی بخدا خستم دیگ ازدستش بدترازاون بی مسئولیت مدام منو بچرو ول میکنه یبار یسال ولرمیکنه یبار بیس روز هی من میخام جدانشم اما این براش مهم نیست میگفت بازولت میکنم

کار و درآمد داری ؟؟ جدا هم شدی دیگه ازدواج نکن مگه عیبی داره  ی زن تنها و قوی و مستقل اتفاقا ...

ن اصلا نمیخام ازدواج کنم ن کار ندارم نمیذاره برم سرکار هی باهرسازش میرقصم

اگه جدا بشی شغل داری؟ خانوادت حمایتت میکنن؟

میتونم برم یجا کار کنم شاید درامدش پایین باشه.خانوادم حمایت میکنن میگن تو این چند سال چ خیری دیدی ازاین اما الان ک جدانشدم نمیذاره کارکنم

چ دلیل اگ شوهرت ولتون کنه بره خارج چی اگ ازایندت بترسی؟هرچقدم خوب باشی ازت الکی ایراد بگیره

دلیلش اینه که مردم آدم رو یه فرد ناسازگار میدونن.. یه کسی که با هیچ کی کنار نمیاد، هیچ کی نمیتونه تحملش کنه.. ازونور اگر مرده بد باشه بازم تقصیرها روی منی هست که انتخابش کردم، در این حالت هم مردم ادم رو یه ادم هول، یه ادم بی فکر میدونن. البته من فقط نظرمو گفتم، قصد جسارت به شما رو ندارم. 

متاسفانه من نمیتونم بگم گور پدر حرف مردم. چون دارم توی جامعه زندگی می کنم. برای همین سعی میکنم ازدواج دوم نداشته باشم یا با چشم خیلی باز انتخاب کنم. 

دلیلش اینه که مردم آدم رو یه فرد ناسازگار میدونن.. یه کسی که با هیچ کی کنار نمیاد، هیچ کی نمیتونه تح ...

خیلی خوب بود سال اول ولی از وقتی بچه دارشدم همش خلاف میکنه ول میکنه میره من حتی جدا هم نشدم الان مث جداشده ها زندگی میکنم خونه پدرمادرمم

من میخام درستش کنم اینو تویی ک یبار جداشدی میفهمی از لحاظ مالی کلی پدرم کمکش کرد چقد خودم بابدبختیاش ...

تو‌هم نمیخاد جدا شی ولش کن بذا بره تو هم برا خودت برو سر کار فک کن وجود نداره درکت میکنم اگه واقعا درست بشو نیست جدا شو و دیگه هیچ وقت هم ازدواج نکن ما اگه شانس داشتیم از اولی داشتیم دو بار ازدواج ناموفق واقعا خود ادم دیگه کم میاره اصلا حرف مردم ب کنار دیگه نمیتونی ب کسی اعتماد کنی همش فک میکنی همه مردا مث همن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد