2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بد نیست.

مردم هم هرچی بخوان بگن اون مردم که جای شما زندگی نمی کنن زندگیت رو به بهبه و اه اه مردم وابسته نکن اینا اگه بلد بودن فکر کنن یه فکری برا خودشون میکردن

به نظر من بد نیست. مردم هم هرچی بخوان بگن اون مردم که جای شما زندگی نمی کنن زندگیت رو به بهبه و اه ...

دیونه شدم ازدستش خدالعنت کنی اون مردمی ک بخوان پشت سرم بد بگن ب اخرخط زسیدم معتاد بودنشو تحمل کردم گفت ترک کردم چندین بارمارو چندماه ول کرده مدام فحاشی میکنه ب خانوادم ن خانواده درس درمون داره ن پول داره ن ارزش میذاره بهم هرچقد تحمل میکنم بدترمیشه بازنهدیدم کرد ک ولت میکنم تو خجالت میکشی جدا شی بچروهم میگیرم کاش پدرخوبی بود ک بچروهم میگرفت خیالم بابت بچه راحت بود

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
به نظر من بد نیست. مردم هم هرچی بخوان بگن اون مردم که جای شما زندگی نمی کنن زندگیت رو به بهبه و اه ...

ببین اصلا مردم هیچ کلا مگه آدم چقد ظرفیت داره سه بار ازدواج کنه ؟؟؟؟؟؟؟

سه بار  ی زن یا ی مرد رو به عنوان شریک زندگی پذیرفتن واقعا کار هر کسی نیست 

منم دوست دارم بگم نه هیچ بد نیست و ... اما واقعیتش اینه که به چندین دلیل اگه چنین شرایطی داشته باشم ...

چ دلیل اگ شوهرت ولتون کنه بره خارج چی اگ ازایندت بترسی؟هرچقدم خوب باشی ازت الکی ایراد بگیره

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
دیونه شدم ازدستش خدالعنت کنی اون مردمی ک بخوان پشت سرم بد بگن ب اخرخط زسیدم معتاد بودنشو تحمل کردم گ ...

کار و درآمد داری ؟؟

جدا هم شدی دیگه ازدواج نکن مگه عیبی داره 

ی زن تنها و قوی و مستقل اتفاقا خیلی شیکه 

ببین اصلا مردم هیچ کلا مگه آدم چقد ظرفیت داره سه بار ازدواج کنه ؟؟؟؟؟؟؟ سه بار  ی زن یا ی مرد ...

من نفهمیدم ظرفیت چی؟

یعنی از همون آدم دوبار طلاق بگیره ؟

کار هرکسی نیست یعنی چی؟ مگه بنایی هستش که دنبال اوستا بنا بگرده؟