2777
2789
عنوان

جراح بینی بین ۵۰ تا ۷۰ تومان گوشتی

8533 بازدید | 46 پست

سلام دوستان دنبال یک جراح بینی خوب برای بینی گوشتی هستم که مدل نیمه فانتزی در بیاره راستی نه حوصله و نه توان مطب گردی دارم لطفا چند نفر معرفی کنید برم توی اینستاشون کارهاشونو ببینم ، از یکی از دوستام پرسیدم با همین شرایط بود گفت دکتر تهرانی ولی هرچی توی نت سرچ کردم توی تهران همچین دکتری نبود حتی اسم کلینیکشم سرچ کردم اصلا وجود خارجی نداشت حدس زدم دروغ گفته که مبادا اسم دکترش لو بره

دکتر علی شکرریز. انصافا کارشون خیلی خوبه. من هم مشکل تنفسی بینیم برطرف شده و هم مدلش دقیقا اونطوری شده که می خواستم. 

این پیج اینستاگرامشون

ایشون متخصص جراحی زیبایی،پلاستیک و ترمیمی در مرکز جراحی البرز هستن و رئیس اسبق بیمارستان  ناجا

فارغ التحصیل  دانشگاه تهران با بیش از ۱۰ هزار عمل موفق در بینی استخوانی و گوشتی و ترمیمی

09305126425

من حسنانی میشناسم خودم جراحی نکردم ولی دختر خاله م رفته بود مطبش میگفت همه بینی هایی که عمل کرده بود عالی بودن همه راضی بودن ازش ولی بنظرم برو ببین نمونه کار دکترا رو عمل مهمیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حسنانی میشناسم خودم جراحی نکردم ولی دختر خاله م رفته بود مطبش میگفت همه بینی هایی که عمل کرده بود ...

کارای ایشونو دیدم کارشون خوبه به نظرم اما مدلی کردر میاره طبیعیه من دوست ندارم

افسردگی شدید دارم الانم اوج بیماریمه نمیتونم فعلا

خو مامان یا خواهری کسی رو بفرس ببینه کار دکترارو 

من عمه ام پیش دکتر حمیدرضا مفرد عمل کرده سال ۹۵ خیلی قشنگه بینیش 

بینیشم گوشتی بود 

الان اطلاع از هزینه هاش ندارم ولی کارش خوبه 

ولی واقعا اونم رفت مطبارو دید 

دکتر علیرضا کامیابی فکنم 55 میگیره تهران سعادت اباد برج افرا

دکتر عبدالرضا خاتمی متخصص بینی گوشتی شوهرم 8سال پیشپیشش عمل کرد تا الان مشکلی نداشته 

قلهک بود مطبش  رفتم  35 تومن

من خودمم احتمال زیاد برم پیشش یکی از اینا 

ممنونم درموردش تحقیق میکنم

دکترایی که کامنتاش نو تو اینستا میبندن. خوب نیستن چون اکثرا مریضاشون ناراضیان    میبندن کامنتو که نظر ندن. یا رسیدگی بعد عمل نمیکنن به مریض   مثلا دکتر خانی رو من خوشم آمد  اما کسایی که رفته بودن میگفتن بعد عمل به سختی در دسترس نمیدونم حالا راست و دروغشو