سلام دوستان دنبال یک جراح بینی خوب برای بینی گوشتی هستم که مدل نیمه فانتزی در بیاره راستی نه حوصله و نه توان مطب گردی دارم لطفا چند نفر معرفی کنید برم توی اینستاشون کارهاشونو ببینم ، از یکی از دوستام پرسیدم با همین شرایط بود گفت دکتر تهرانی ولی هرچی توی نت سرچ کردم توی تهران همچین دکتری نبود حتی اسم کلینیکشم سرچ کردم اصلا وجود خارجی نداشت حدس زدم دروغ گفته که مبادا اسم دکترش لو بره
من حسنانی میشناسم خودم جراحی نکردم ولی دختر خاله م رفته بود مطبش میگفت همه بینی هایی که عمل کرده بود عالی بودن همه راضی بودن ازش ولی بنظرم برو ببین نمونه کار دکترا رو عمل مهمیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دکترایی که کامنتاش نو تو اینستا میبندن. خوب نیستن چون اکثرا مریضاشون ناراضیان میبندن کامنتو که نظر ندن. یا رسیدگی بعد عمل نمیکنن به مریض مثلا دکتر خانی رو من خوشم آمد اما کسایی که رفته بودن میگفتن بعد عمل به سختی در دسترس نمیدونم حالا راست و دروغشو