2777
2789
عنوان

نذر ۱۲۴۰۰۰ صلوات

107 بازدید | 9 پست

بسم الله الرحمن الرحیم 💖

(هرکس شرکت می کنه اعلام کنه،حتی یکی هم ارزشمنده و موثر)

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

✨این نظر خیلی خوبه خیلییی ازش شنیدم،من به نیتی که دارم برگزار می کنم،ضما هم برای خودتون نیت کنید و شرکت کنید.

✨خدایا کاری کن خواسته و ارزوهامونو توی واقعیت لمس کنم هدایتم کن به نعماتی که آرزومندم،خداوندگارا بهم نیروی به دست آوردن آرزوهامونو بده،هممونو غرق خیر کن،خدابا به هممون خیلیییی کمک کن،ما رو غرق نور و شادی کن.خدایا کاری کن دلخواهمونو با یه دل پر از شلدی و رضایت زندگی کنیم.خدایا...

✨خدایا عاشقتم،کاری کن به خیر تام،بی تقاص و بها،عشق و لطفتو توی زندگی بفهمم و ببینم و لذت ببرم و شاکر باشم؛ناشکری ها رو هم به بزرگی خودت ببخش،مارو غرق محبت و عشق خودت کن و عشق به خودت رو هم در دل ما بیش و بیشتر کن و به ایمان ما اضافه کن،ما رو به خیر هدایت کن،به راه راست،راه کسانی که به آنها نعمت دادی،خدایا سعادت نصیب ما کن✨خدایا مقبولیت و محبوبیت و عزت و بزرگی نصیب ما کن در بین آدمها و علی الخصوص آدمهای مهم زندگیمون،موفقیت نصیبمون کن و ما رو به راه آدمهای موفق هدایت کن،خدایا آرزوهامونو برامون به واقعیت تبدیل کن.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
۲۰۰ صلوات 🌹

ممنونم عزیزم،الهی معصومین دعا گوت باشن،الهی خوشبخت و عاقبت به خیر بشی.الهی که خیر ببینی از هرچیزی

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم،الهی معصومین دعا گوت باشن،الهی خوشبخت و عاقبت به خیر بشی.الهی که خیر ببینی از هرچیزی

همچنین عزیزم 

میشه دعا کنید به خواسته ام برسم خیره 

بدجور شکستم 😪

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
همچنین عزیزم  میشه دعا کنید به خواسته ام برسم خیره  بدجور شکستم 😪

حتماااا گلم الهی خدا برات معجزه کنه و تو رو به راه حاجت روا ها هدایت کنه و دست مهربان یاری رسان خدا رو حس کنی و یه جوری از ته دلت شاد و راضی بشی و تا آخر عمرت شکرش کنی بخاطر حاجت رواییت.

۱۰۰ واسه منم دعا کنید 

چشششم،الهی که خدا هرچی ازش میخوای به خیر و مضلحت تام بهت بده،تو رو به راه سعادت و خوشبختی و رضایت و شادی از ته دل هدایت کنه،الهی خدا تو رو به راه آدمهای حاجت روایی که به خیر تام به آرزوهاشون رسیدن هدایت کنه و سراسر خیر برات پیش بیادگلم.الهی زندگیت از هر ناکامی رها بشه،الهی خدا تو رو ببخشه و راه خوشبختی رو نشونت بده.الهی که خدا به همه خیر بده و از شرها و اشتباهات ما بگذره

۱۵۱۰