2777
2789

سلام عزیزانم خودم نامزدم دارم و میخوام سوال دوستم مطرح کنم چونکه نی‌نی‌سایتش تعلـ.ـیق شدع

دوستم با پسری دوسته (دوستم۱۷سالشه پسره۲۴)خیلی رابطه خوبی دارن خیلییی ماشاءالله اما پسره اصلا راضی نمیشه بره حتی به خانواده خودش بگع میگه فعلا زوده دوستم هم میدونه ک سنش ازدواجی میست اما میخواد مطمین بشه پسره میخوادش یا ن؟ 

پسره دلیلش اینه:(قبلا وقتی۱۶سالش بوده با دخترعموش عاشق هم بودن رفتن ب خانواده هاشون گفتن دوسال نامزد بودن  و با دخالت خانواده ها جدا شدن الانم دختره شوهر کرده بچه داره پسره میگ همه بد منو میخوان فعلا نمیگم به خانواده تا کاملا شرایط جوربشه بعد میام میگرمت )

من ب دوستم گفتم پسره دوست داره اما ترس دارع

نظر شما چیه؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهونه بهونه 

من کسی رو میشناسم پدر و مادرش به هیچ‌ عنوان دوست دخترشو نمی‌خواستند پسره کاری کرد که الان همه روی چشمشون میزارنش

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بهش بگه یجوری خودشو ثابت کنه از یه راه دیگه تا دوستت مطمئن بشه قصدش جدیه

مثلا چحوری

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

به دوستت بگو حتی اگر خواستگاریم بیاد تا لااقل ۲۰ سالش نشده اقدام کردن برای مرحله های بعدی اشتباهه.

متوجه نشدم چی میگید عزیزم

مثلا چحوری

ببین از اول معلوم میشه هدف پسره چیه از صحبتاش ، رفتارش . قطعا دوستت تا حالا فهمیده چجور آدمیه . اگه خوبه بهش فرصت بده ولی ۲ سال دیگه خیلیه بنظرم اگه با هم اوکی بودن باید زودتر به خانواده ها بگن

ببین از اول معلوم میشه هدف پسره چیه از صحبتاش ، رفتارش . قطعا دوستت تا حالا فهمیده چجور آدمیه . اگه ...

پسره حتی ب دوستاش هم نگفته همش میگ مردم بد منو میخوان (طبق رابطه قبلی‌ش خیلی ترس داره)

پسره حتی ب دوستاش هم نگفته همش میگ مردم بد منو میخوان (طبق رابطه قبلی‌ش خیلی ترس داره)

پس احتمالا به خاطر همونه من اگه جای دوستت بودم بهش فرصت میدادم ولی مثلا ازش قول بگیره که اگه دیدن  بدرد هم میخورن به خانواده ها بگن