2777
2789
عنوان

دعا کنید بمیرم

118 بازدید | 10 پست

ی شوهر خیانت کار دارم ک ب قول خودش ادم حسابم نمیکنه سه ماه مثلا باهام قهره 

ی بچه ی شیطون ک صب تا شب کثیف کاری و مدام گریه ک حالم از گریع بهم میخوره ک خانواده ک تا باهاشون درد دل میکنم میگن ب ما چه برا ما نگو قهرم نیا طلاقم خاستی بگیری نه بیا اینجا نه کمکت میکنیم و خیلی چیزا 

داغونم خیلی تنها و خستم ب شوهرم گفتم کمرم میخاره کمرمو بخارون گفت دستام کثیف میشن بعد زنای شوهر دار ک میخابه باشون تمیزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در بدترین حالت اگه هیچ امیدی به درست شدن شوهرت و زندگیت نداری جدا شو دیگه چرا بمیری؟!

هیچی ب عنوان مهریه نداره بهم بده 

خانواده ام اصلااااا کمکم نیستن برم اونجا کتک فحش ک چرا اومدی 

بچه ام کوچیکه جایی ندارم بزارم برم سر کار پول مهدم مثلا انداره کل پولیع ک کار میکنم 

هیچی ب عنوان مهریه نداره بهم بده  خانواده ام اصلااااا کمکم نیستن برم اونجا کتک فحش ک چرا اومدی ...

اتفاقا اینجور آدما که نه مهریه میتونن بدن نه بلدن زندگی کنن و باید بسپری قانون ادمشون کنه، وضعش اینه و زبونش درازه؟! مهریه تو بذاری اجرا نداشته باشه هم براش قسطی میکنن، بچه رو هم یا بسپار به خودش یا اگه قراره با تو باشه باید خرجیشو بده، 

کمرم انقد میخارید دستم نمیرسید یهو بهش کفتم اینجوری گفت بهم بعد پیاماشو با زنا دیگه خوندم قربونشونم ...

به خودت خیلی برس ازش پول بگیر برا خودت و بچت خرج کن تونستی یه کسب و کار هم را بنداز خودتو باور کن تنهایم میشه کم کم درست میشه.