2777
2789
عنوان

لیزر

472 بازدید | 10 پست

سلام

خسته نباشید دوستان

کسایی که لیزر با دستگاه کندلا الکساندرایت ۲۰۲۰ رفتن

راضی بودین؟

من موهام ضخیم و پر پشته

میخوام فول بادی برم لیزر(به جز صورت همه جا)

جلسه ای ۱.۲۰۰گفت بدون صورت رو

تبریز کلینیک صدف

و اینکه گفت بین ۴۰_۵۰ روز هست فاصله بین جلسات‌

خوبه بنظرتون؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه موهای روی دست و گردن زیاد نمیشه؟ چون به نسبت نازکترن

اونجا پزشک مشاور هست 

حتما بهش این موارد بگو اگر مو نازک باشه ممکنه نتیجه برعکس بده 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

۵۰ روز چه خبره؟!

اینطوری اصلا نتیجه نمی‌گیرید فاصله نرمال ۲۵ تا ۳۰ روزه

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن رو همه رنگ پوستی جواب میده

دکتر هم دارند کاملا بهتون مشاوره میدن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶