2777
2789

سلام دوستان

من چندساله مشاوره آنلاین انجام میدم. تحصیلاتم ارشد روانشناسی هست و 43 سالمه. قبلا حضوری کار میکردم که انرژی روانی زیادی ازم می‌گرفت. حالا بصورت تفننی این کارو انجام میدم.

این تاپیک رو بصورت دائمی زدم در ارتباط با مهارتهای فردی و سواد رابطه هر زمان سوالی داشتید اینجا مطرح کنید. ببینم بی پاسخ نمیگذارمتون

براتون طلب آرامش و عاقبت بخیری می کنم.

دست خدا به همراتون

وقتی ایده آل گراییم و اهمال کاریم و کلافه و افسرده ایم و حالا داریم داروی افسردگی میخوریم ولی هنوز اهمال کارو تنبلیم چکار کنیم؟؟؟

سوال بعدی اینکه چجوری بفهمیم طرفمون مارو دوست داره یا چون نیازش رو رفع کردیم قبلا الان برای رفع نیازش میخوادمون؟؟ 

مرسییی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

مادری که دو. تا بچه دبیرستانی داره رو چجوری متقاعد کنیم به خودش برسه و بیخیال بشه و حرص نخوره و به خودش بیاد و انقدر خودش رو وقف زندگی نکنه و به خودش فکر کنه یکم 

تحصیل کرده هم هست ولی به فکر خودش نیست

تو خانواده ای که معتقد هستن و در از زمان بلوغ دختر رو بغل نکرده و محبت کلامی و فیزیکی نکرده ، و رابطه ی پدر و دختر خراب شده ، الان‌چطوری بعد از اتمام دوره ی بلوغ رابطه رو دوباره شکل بدیم جوری که دل هاشون با هم صاف بشه؟ دختر ازین کله خرا بوده که خون به جگر والدین کرده

وقتی ایده آل گراییم و اهمال کاریم و کلافه و افسرده ایم و حالا داریم داروی افسردگی میخوریم ولی هنوز ا ...

ابتدای امر اینکه کم کم از ایده آل گرایی و کمال طلبی فاصله بگیرید. بخودتون فرصت اشتباه بدید. تصور نکنید که باید کامل و همه جانبه باشید.

داروهاتون رو زیر نظر پزشک معالج مصرف کنید و کنار نگذارید.

برای رفع اهمال کاری بهترین راه حل هدف‌گذاری های کوتاه مدت و بلند مدت هست.

با مثال بازش می کنم.

مثلاً میخواهید ادامه تحصیل بدید و هدف بلند مدت ورود به دانشگاه هست.

حالا باید این هدف رو ریز ریز کنید و در دفتر بنویسید.

مثلاً کتاب زیست اول دبیرستان رو باید تموم کنید.

دوباره ریزش کنید و مدت زمان بذارید. مثلاً فصل اول زیست از تاریخ اول تا سوم آذر باید تموم شه

هرجا شکست خوردید جا نزنید و مجدد شروع کنید تا در وجودتون نهادینه بشه. دلیل اصلی اهمال کاری ما اینه که یهو یه سنگ بزرگ برمی‌داریم و وسط راه حوصله حملش رو نداریم.

در مورد قسمت دوم.

ببینید این خیلی پارامترها رو در بر میگیره اما یک مطلب نسبتا عمومیش اینه که خیلی در دسترس نباشید و گاهی خودتون رو بسیار راغب و گاهی بسیار معمولی نشون بدید.

نشون بدید که بدون وجود طرف مقابل هم زندگی خوبی دارید و وابسته نیستید. میزان تمایلی که از ایشون دریافت می کنید برملا کننده همه چیه

وقتی که براتون میگذاره و...

2804
سلام عزیزم من همسرم چت خیانتشو دیدم بخشیدمش ولی توی خودم ریختم چکارکنم خیلی دلم میخواد یجوری تلافی ک ...

سلام نازنین اول اینکه متاسفم 

و با خودتون صادق باشید آیا از صمیم قلب بخشیدیش اگر اینطوری که دیگه رها کن

اما اگر هنوز تو دلت مونده باهاش صحبت کن و بگو همچنان حال خوبی نداری. حضوری باهم برید مشاوره بهتون کمک میکنه

چون با این حال زجر می‌کشی. یا رومی رومی باشید یا زنگی زنگی

یا ببخشید و رها کنید یا از اون زندگی خارج شید.

اما چیزی رو به قیمت حال بد خودتون تحمل نکنید.

مادری که دو. تا بچه دبیرستانی داره رو چجوری متقاعد کنیم به خودش برسه و بیخیال بشه و حرص نخوره و به خ ...

واقع بینانه به قضیه نگاه کنیم اینه که کار خاصی از شما ساخته نیست چون این کارها و این نگرش بسیار خودجوش هست.

اما بطور غیر مستقیم میشه کمکهایی کرد.

مثلاً  بیرون رفتن و مهمونی دادن و کلاس و... یعنی یک جورایی مجبور شن و توی عمل انجام شده قرار بگیرن.

مثلاً یک وقت رنگ مو از آرایشگاه براشون بگیریدیا مثلاً خرید برید و ترغیبش کنید.

باهم پیاده روی کنید برید ورزش 

بچه های خیلی میتونن موقر باشن و همسرش نقش مهمی داره.

تشویق کنند و اگر خانم کاری انجام میده مورد تمجید قرار بگیره و لذتش رو بچشه

ما گاهی برای اینکه مهر تایید دیگران رو  بگیریم کاری رو انجام میدیم و بعداً کم کم خودمون میاد و تبدیل به عادت میشه

از  قدم‌های کوتاه شروع کنید

تو خانواده ای که معتقد هستن و در از زمان بلوغ دختر رو بغل نکرده و محبت کلامی و فیزیکی نکرده ، و رابط ...

ببین عزیزم تغییرات یهویی معمولا نتیجه عکس دارن پس باید خیلی غیرمحسوس شروع کرد.

مثلاً پدر داره تو گوشی کلیپی میبینه دختر رو صدا کنه بیا ببین چه بامزه ست

یا ازش در مورد طرز کار فلان اپلیکیشن راهنمایی بخواد 

چند وقت گذشت بگه دارم بیرون میرم خرید به خانم خونه میگه چیزی لازم نداری به دختر هم بگه

باهم فیلم ببینن

بیرون برن

مخاطب بعضی از مطالبش دختر باشه و...

کم کم اون یخ اب میشه

2805
سلام نازنین اول اینکه متاسفم  و با خودتون صادق باشید آیا از صمیم قلب بخشیدیش اگر اینطوری که ...

سلام عزیزم ؛درموردبخشیدن من خییییلی ایشون رو دوست داشتم خیلی ولی الان کمتر شده بخاطر چتهاش بخاطر خییییلی دروغایی که بهم گفت وبرملاشدچندین پیامک ازش یهویی اتفاقی ویا اینکه قایمکی نگا کرده بودم ازش دیدم براهرکدوم ی بهونه میورد که اشتباهی دادن یا کسی باهامون دشمنی داره میخواد زندگیمون خراب کنه و حتی خود اون خانم زنگ هم زده بود نزدیک به ۱۰سال سیگارمیکشیده وبمن نمیگفته البته مواد دیگه ای هم بوده که اونو انگار ترک کرده بخاطر قایمکی سیگارکشیدنش بارها و بارها بمن دروغ گفته انقددددد دروغ گفته که اعتمادم بهش خیلی کم شده تو چتاش به ی خانم درخواست کرده بوده که باهاش دوست بشه تو کانالهای مختلف بوده و با خانمها چت می‌کرده درکل من اینکه دیگه کمتر دوسش دارم رو نشون نمی‌دم عین قبل مثلاً دوسش دارم بخاطر اینکه زندگیم رو که ساختم نمیتونم بدم دست کسی بیاد جای من برای این زندگی خییییییلی سختی کشیدم دوتا بچه دارم که نمی‌خوام بدون پدرشون بزرگ بشن نمی‌خوام دشمن شاد بشم چون تو فامیل داریم که منتظر این اتفاقه نمی‌خوام برگردم خونه ی پدرم بابچه ها و دلیل دیگش اینه که تامیتونم ازش پول بگیرم پس انداز کنم تا یوقت اگر کارمون بجای باریک کشید سرپناهی برای بچه هام بتونم جورکنم خیلی به اینکه بهش خیانت کنم تلافی بشه فکر کردم ولی من شکرخدا آدمش نیستم مشاورهم اگربگم بریم میگه ول کن من که دوست دارم راستم میگه دوستم هم داره ولی بقیه رو هم میخوادبعضی وقتا که میره بیرون پیش خودم میگم نکنه بره پیش کسی هر از گاهی هم قاتی میکنم بهش میگم وباهاش دعوامیکنم میگم کجا بودی میگه سرکار باور میکنم حالا نمی‌دونم راست میگه یانه فقط ی چیز خیانت جنسی ثابت نشده همینه که من نور امیدی تو قلبم هست میگم این کار رو که نکرده پس وایسا فقط باتو دوست داره اونا رو برا مدتی میخواد تفریحی مثلا؛تویی که اصل کاری؛خب عزیزم من چکار کنم نظرت چیه نظرت درباره ی این جملات آخرم چیه ؟راهنماییم می‌کنید ؟

سلام عزیزم ؛درموردبخشیدن من خییییلی ایشون رو دوست داشتم خیلی ولی الان کمتر شده بخاطر چتهاش بخاطر خیی ...

عزیز دلم خودت جواب خودتو دادی و صلاح زندگیتو بهتر میدونی عالیه پس انداز کن و کنارش هنر پولسازی یاد بگیر خودتو سرگرم کن که دیگه زیاد فکرشو نکنی 

2801