barfoaftab مدیر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 3602 عنوان تتلو😬🤥 | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 20 پست خلاصه این بشر و گرفتنولی من هنوزم به جای اینکه ازش بدم بیاد دلم به حالش میسوزه که به این روز افتاده.انقدر از انسانیت دور شدهحس میکنم استعداد خوبی داشت اگه به راه های کج نمیرفت حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶♀️ 1402/09/15 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
english_teacher_zone عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 12985 جدی نیاز به درمان داره یا مشکل روانی داره یا تحت تاثیر مواده تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم
barfoaftab مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 3602 اون کسی که پا میشه میره پیش تتلو خودش عامل فساد و فحشا وگرنه ادم سالم که نمیره خونه تتلو نمیفهمم شکا ... حرف شما درسته قطعا فرد سالم یکی مثل من و شما نمیریم هم صحبت بشیم با یکی مثل تتلو.اما خب شکایت کزدن و قانونی هم میتونن پدرشو در بیارنالبته نه تو ایران خیلی حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶♀️
barfoaftab مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 3602 این بی ناموس وساسی مانکن گندزدن به فرهنگ دهه هشتادیا باادبیات خرابشون ازکنارهرپسردختر کم سن کسالی رد ... دقیقا موافقم باهاتونساسی مانکن که شور همه چیز و دراورده حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶♀️
barfoaftab مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 3602 جدی نیاز به درمان داره یا مشکل روانی داره یا تحت تاثیر مواده دقیقا مادرش هم نشون میداد دقیقا یه مشکل روانی دارن انگاری نرمال نیستن حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶♀️
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19424 این بی ناموس وساسی مانکن گندزدن به فرهنگ دهه هشتادیا باادبیات خرابشون ازکنارهرپسردختر کم سن کسالی رد ... اخ اخ اخ حق گفتی تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
bm19 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 5397 فساد و فحشا و شکایت هم شده ازش خودش خواسته که برگرده ایران از پلیس ترکیه درخواست کرده برشگردونن شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔