2777
2789
عنوان

افسردگی پریود

273 بازدید | 21 پست

ما خانوما فقط افسردگی بعد زایمان نداریم ک هر ماه تلاش می‌کنیم برای بارداری با کلی دارو نمیشه

وقتی پریود میشیم‌ دنیا روی سرمون خراب میشه😔😭

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل پریودت ورزش کن همیشه  شکلات هم بخور شکلات یه ماده ای داره هورمون شادی رو توی بدن ترشح میکن ...

😔

ای بابا ، اشکال نداره عزیزم ایشالا ماه دیگه ، منم ۲۰ ام موعدمه ولی صبح رفتم بتا دادم ۲ بود منفی شد🥺

فداتشم چرا زود دادی اخه 

من این ماه لتروزل باید بخورم دوباره تا روز ۱۲ برم سونو و امپول بزنم دوباره با اینفولیک 

نشد برم عکس رنگی 

اره گلم شدم😭😔

خیلیا دیدم میگن ۴ روز قبل بتا دادن مثبت بوده ولی بتا پایین بوده چون زود آز دادن ولی نه دیگه ۲ ، مگه تا ۴ روز دیگه ۲ چقد میخواد بیشتر شه مطمعن شدم این ماهم منفی میشه ولی خیلی امید داشتم این ماه رو چون دارو خورده بودم 

خیلیا دیدم میگن ۴ روز قبل بتا دادن مثبت بوده ولی بتا پایین بوده چون زود آز دادن ولی نه دیگه ۲ ، مگه ...

چی بگم والا منکه خودم نابود شدم زیر این فشار

فداتشم چرا زود دادی اخه  من این ماه لتروزل باید بخورم دوباره تا روز ۱۲ برم سونو و امپول بزنم د ...

روز ۱۲ ام سونو داده بودم یه فولی ۲۱ داشتم روز ۱۵ سیکل کیت تخمک گذاریم مثبت شد اقدامم داشتم نمیدونم چرا نگرفته

روز ۱۲ ام سونو داده بودم یه فولی ۲۱ داشتم روز ۱۵ سیکل کیت تخمک گذاریم مثبت شد اقدامم داشتم نمیدونم چ ...

درست میشه انشالله من کلا امیدمو از دست دادم