2777
2789
عنوان

خانما کیا تازگی شیرینی خریدن میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست
پولشو میبردی صابخونه بیشتر ذوق میکرد، خدااایی چهارصد خیلیه برا شیرینی!!!!

منم میخوام برم خونه دوستم گفتم براش یه چیزی بگیرم یا شیرینی ببرم الان میبینم چیزی بگیرم بهتره چون کم کمش باید یک کیلونیم ببرم .

پولشو میبردی صابخونه بیشتر ذوق میکرد، خدااایی چهارصد خیلیه برا شیرینی!!!!

اره واقعا😅

همسرم گرفت وقتی گفت اینقدشده خودمم جاخوردم گفتم اخه بریم مهمونی اینقدم کیک ببریم😂😂

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخوام برم خونه دوستم گفتم براش یه چیزی بگیرم یا شیرینی ببرم الان میبینم چیزی بگیرم بهتره چون کم ...

اگه خودت میتونی توخونه وسایل کیک بگیر و تزیینش کن و همینجور سالم ببر

اگه نه که جاش وسیله ای بگیر ببر که ب دردش بخوره

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اره واقعا😅 همسرم گرفت وقتی گفت اینقدشده خودمم جاخوردم گفتم اخه بریم مهمونی اینقدم کیک ببریم😂😂

بنظرم باید این رسم برداشته بشه، یا پولش برده بشه، درسته شیرینی خوبه ولی نه با این قیمتا، شاید اون چهارصد رو میداد یه تیکه چیزی که سالها ازش استفاده میکرد

بستگی به جای که هستین داره بالا شهر گرونه پایین شهر ارزون تره

نه بالاس.جدیدا نرفتم.الان دیدم یه چیزی بگیرم ببرم خونه دوستم بهتره تا شیرینی پولش تقریبا همونه ولی اسمش شیرینیه تهش دیگه

ما چند روز پیش میرفتیم مهمونی دو کیلو کیک خامه ای و رولت اینا گرفتیم شد ۴٠٠

امضاتون خوندم خیلی خوشحال شدم انشالله به سلامتی بغلش بگیری گلم 🤩🤩🤩🤩

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

امضاتون خوندم خیلی خوشحال شدم انشالله به سلامتی بغلش بگیری گلم 🤩🤩🤩🤩

ممنون گلی سلامت باشی❤

اره واقعا😅 همسرم گرفت وقتی گفت اینقدشده خودمم جاخوردم گفتم اخه بریم مهمونی اینقدم کیک ببریم😂😂

خداروشکر برات حمد خوندم نی نی رو سالم و سلامت بغل کنین.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.