2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چرارزق و روزی کارم بسته شده؟ چرا مشتری نیست؟ هیچ وقت اینجور نبودم. افتضاح شده بازار کارم

سنگینی داری چشم خوردی

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
کسی که دوسش دارم چه حسی بهم داره احتمال ازدواج باهاش چقدره؟؟؟

۶۰ درصد ازدواج دوست داره به دوس داشتنه عادی

۳ روز تا ۱۰ روزه اینده

مرسی ❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
من کی حامله میشم بگو توروخدا

عزیزم تا ۱ سال دیگه صدرصد باردار میشی ببین از الان تا یک ساله دیگه ینی ممکنه ۱..۲ ماه دیگه یا ۷..۸ ماه دیگه بیشتر از ۱ سال نمیشه

راجب ویژگی ظاهری من بگو؟؟؟  اینم بگو حسش بهم چیع؟؟؟؟ بهم چ حسی داره؟

چشمات روشنه.. موهات خیلی بلند نیست.. یکم پری در حده تو پر.. رنگه پوستت متوسطه رو ب روشن. دستات کشیدس.. 

خوشش میاد ازت عزیزم دوستت هم داره اما کم بیشتر خوشش میاد

اخه از هرکی پرسیدم گفتن یا پزشکی یا دندون یا دارو حتی پزشکی آزادم گفتن🥲😂 من پیرااا نمیخوااام دوبا ...

عزیزم انشالله هرچی میخای قبول بشی منم کنکوری ۱۴۰۲ بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز