2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من چرارزق و روزی کارم بسته شده؟ چرا مشتری نیست؟ هیچ وقت اینجور نبودم. افتضاح شده بازار کارم

سنگینی داری چشم خوردی

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
کسی که دوسش دارم چه حسی بهم داره احتمال ازدواج باهاش چقدره؟؟؟

۶۰ درصد ازدواج دوست داره به دوس داشتنه عادی

۳ روز تا ۱۰ روزه اینده

مرسی ❤️

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
من کی حامله میشم بگو توروخدا

عزیزم تا ۱ سال دیگه صدرصد باردار میشی ببین از الان تا یک ساله دیگه ینی ممکنه ۱..۲ ماه دیگه یا ۷..۸ ماه دیگه بیشتر از ۱ سال نمیشه

راجب ویژگی ظاهری من بگو؟؟؟  اینم بگو حسش بهم چیع؟؟؟؟ بهم چ حسی داره؟

چشمات روشنه.. موهات خیلی بلند نیست.. یکم پری در حده تو پر.. رنگه پوستت متوسطه رو ب روشن. دستات کشیدس.. 

خوشش میاد ازت عزیزم دوستت هم داره اما کم بیشتر خوشش میاد

اخه از هرکی پرسیدم گفتن یا پزشکی یا دندون یا دارو حتی پزشکی آزادم گفتن🥲😂 من پیرااا نمیخوااام دوبا ...

عزیزم انشالله هرچی میخای قبول بشی منم کنکوری ۱۴۰۲ بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز