2777
2789
عنوان

بیرونش کردم

282 بازدید | 14 پست

برید تاپیک قبلی توضیح دادم اخر امدم بیرون با پدرم درگیر شدم از خونه بزور بیرونش کردم هالا هعی داره در میکوبه ابرو ریزی میکنه که من در باز کنم خونه مال مادرم دیگه خسته شدم الان زنگ بزنم پلیس یا صبر کنم مادرم از سرکار بیاد چیکار کنم ای خدا 😭 دیگه ایندفعه کاری میکنم مادرم از این عوضی معتاد بیکار طلاق بگیره 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت شدم برا جفتتون😔خدا کمکتون کنه😔

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

بذار هر چقد در میزنه بزنه باز نکن نکنه بلایی سرت بیاره

مرگ ی بار شیون ی بار،تتپیک قبلی نوشتی ترسوع مادرت پس نذار اذیت شی ،اگه میبرنش کمپ زنگ بزن ،یا بزنگ ۱۱۰الان ببرنش بگو تهدید کرده و...

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
دعا کن خدا کمکمون کنه

عزیزم بگو مادرت جدا بشه طفلی مادرت چی میکشه😔بلایی سرتون درنیاره چون وقتی اعتیاد شدید بشه اختلال روانی شدید پیدامیکنن وممکنه هرکاری انجام بدن

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
عزیزم بگو مادرت جدا بشه طفلی مادرت چی میکشه😔بلایی سرتون درنیاره چون وقتی اعتیاد شدید بشه اختلال روا ...

مادر بدبختم بخاتر من طلاق نمی‌گرفت میترسید منو ازش بگیرن طفلی مادرم

مادر بدبختم بخاتر من طلاق نمی‌گرفت میترسید منو ازش بگیرن طفلی مادرم

عزیزم💏

باهمکاری هم جدا بشین ازپدرت

پدرتم بندازید بهزیستی کمپی جایی ب هرحال اونم بیمار هست تا درمان بشه