2777
2789
عنوان

خرد کن برقی

779 بازدید | 13 پست

من امسال میخوام اگه خدا برای روز مادر برای مامانم بخرم، چه برندی دارید؟ راضی هستید؟ خودم از این مدلایی دارم که گوشکوب و همزمان هم داره ولی میخوام فقط خردکنش رو برای مامانم بخرم، از این مدلا کسی داره؟

یه مدلی هم هست تلویزیون تبلیغ میکنه که پوست کن سیر هم داره، به نظرتون میشه به اونا اعتماد کرد؟ البته قیمتش رو نمیدونم چه قدره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا خردکنا یه مارکن همه یه کارایی داره فیلیپس،سیلور کرست، … داره خیلی هم خوبن عصای دستمه فقط ک ...

مهمه چند تیغه باشه؟ واسه خودم دو تیغه س خوبه ها ولی من گوشت رو اصلا باهاش چرخ نکردم

سلام عزیز دلم 

ببین غذاساز گلاوا دوتا مخزن پیرکس و استیل برای خردکنش داره، آسیاب داره و اسموتی ساز داره. تازه فروشگاه نظری تخفیف ویژه واسه غذاساز گلاوا گذاشته چون داره تموم میشه، بخاطر همین بجای اینکه 3.700 بدی الان تو تخفیف گذاشته 1.990 که فقطم رنگ صورتیش مونده. به نظرم یه کلیک کن صفحه غذاساز گلاوا رو ببین. 

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
مهمه چند تیغه باشه؟ واسه خودم دو تیغه س خوبه ها ولی من گوشت رو اصلا باهاش چرخ نکردم

دوتیغه به درد نمیخوره منم دو تیغه دارم ولی میخوام یه ۴ تیغه بگیرم منم موندم چه مارکی بگیرم

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
نه ولی خوبه  دونتی بهتره ازش بعدشم مگه اونایی که تو تلوزیون تبلیغ میکنن اصله؟

من که هیچوقت به تلویزیون اعتماد نکردم

ولی یه چیزی میخوام که کار کنه نه که دو روز دیگه بخوام بندازمش بره

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍