2777
2789
عنوان

وای نکنه باهام لج کنه

74 بازدید | 9 پست

سلام

دیشب ساعت ۱۰ خواهرم با دکترم تماس گرفت واسه عمل بینیم

دکتره گفت خانم چرا زنگ میزنی و الان وقت زنگ زدن نیس

میدونم بد موقع زنگ زدیم 

حالا استرس گرفتم که نکنه لج کنه بگه عمل نمیکنم؟الان بهش پیام دادم که میخوام مرخصی بگیرم ممنون میشم بگید منظورتون از هفته آینده نوبت عملم بود یا اینکه هفته آینده میگین تاریخ عملو

وایی اگه جواب نداد یعنی لج کردع

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب راست میگه فقط فکر را افتادن کار خودتونید؟ کی 10 شب زنگ میزنه به یکی اونم دکتر 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
بیخیال اون پول را میشناسه، لج چیه

آخه به خواهر دیونم گفتم حتما رو این موضوع تاکید کن که هفته دیگه عمله یا اینکه میخوای بگی عمل کی میشه اینو نپرسید

بعد دوباره که زنگش زد یک ساعت دیگه اینطوری گفت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب راست میگه فقط فکر را افتادن کار خودتونید؟ کی 10 شب زنگ میزنه به یکی اونم دکتر 

خب خودمم گفتم حق داشت دیگه 

این استرس لعنتی نمیزاره

بنظرت حالا که بهش پیام دادم بد نشد؟

زنگ بزنید از منشی اش بپرسید، 

شماره از منشی نداریم