2821
2789
عنوان

حذف کاربری

55 بازدید | 9 پست

@نی_نی_یار_پنج    ‍ میشه لطفا کاربری من رو حذف کنید.ممنون

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
حیف شمارت

عزیزم درس دارم باید بخونم وقتمو میگیره بهتره برم  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم درس دارم باید بخونم وقتمو میگیره بهتره برم    

منم کنکور دارم موفق باشی

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

منم کنکور دارم موفق باشی

قربانت عزیزم همچنین  

@نی_نی_یار_3  

سلام

استارتر درخواست تعلیق دارن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

قربانت عزیزم همچنین    

اما اگ هیچ جایی ام نری تو مجازی افسرده میشی

من از گوشی به عنوان جایزه استفاده میکنم مثلا میگم امروز اگ ۵ ساعت بخونم اخر شب یک ساعت میرم نی نی سایت

و به هیچ وجه صبحا ک از خواب پاشدگوشی دستت نگیر بیدار ک شدی زود شرو کن ب خوندن

من امروز سرما خوردم اومدم وگرنه روزها نمیام

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

@نی_نی_یار_3     سلام استارتر درخواست تعلیق دارن. ممنون

ممنون عزیزم

اما اگ هیچ جایی ام نری تو مجازی افسرده میشی من از گوشی به عنوان جایزه استفاده میکنم مثلا میگم امروز ...

اره خوب کاری میکنی من واتساپ و تلگرام و اینستا حدف کردم اینم حدف کنم نمیتونم نیام متاسفانه

ممنون عزیزم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز