2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرد

280 بازدید | 21 پست

چهارساله باهاش تو رابطه ام همه زندگیمون به هم گره خورده ، تا چندروز پیش ک رفتم دیدمش هرروز زنگ میزد ساعتها اصرار ک میخوام ببینمت صبح میام شب میام هروقتی بگی ، هنوزم میدونم شدیدا دوسم داره اما چندوقتی بود حس خوبی نداشتم هیچوقت گوشیشو چک نمیکردم اما رفتم دیدمش ی حسی بهم گفت برو تو گالریش ، رفتم دیدم با ی دختری عکس گرفته ، دختره سلفی گرفته بود

گفتم این چیه گفت من باهاش تو رابطه نیستم برات توضیح میدم این دختره هیچیم نمیشه گفتم باهاش رابطه داشتی گفت چی میگی تو من اصن باهاش تو رابطه نبودم چ برسه چیز دیگه برات توضیح میدم الان دیرم شده باید برم سرکار ( خیلی عجله داشت از همون اول کلا)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد بهم زنگ نزد دو روز شد ، ی تصمیمی گرفتم تا قبل اینکه اون همچیو تموم کنه خودم میخوام تمومش کنم

میخوام فردا بهش زنگ بزنم ببینمش باهاش حرف بزنم موضوع رو طرف خودم ببرم تمومش کنم :)

تاپیک اخر منم شباهت داره باهات یخورده ماهم ۴ ساله باهمیم 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

بعد بهم زنگ نزد دو روز شد ، ی تصمیمی گرفتم تا قبل اینکه اون همچیو تموم کنه خودم میخوام تمومش کنم می ...

چیزایی ک گفتن تو تاپیک اخرم و بخون همینو ی نفر گفته بود

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

چرا عکسش هنوز تو گوشیش بود

نمیدونم دختررو کی دیده بود هیچی بهم نمیگفت شوک شده بود ، الان تصمیم گرفتم برم فردا ببینمش خودم همچیو تموم کنم نمیزارم اون بپیچونه برع

مشکل اینجاست میدونم ک خیلی دوسم داره اما نمیدونم چرا اینکارو کرد

اگ دوستت داشت با یکی دیگ نمیبود خودتو گول نزن همین دو روز هیچی نگفتن ینی کات بعد تو بری خودتو براش لوس کنی ک چی . ب جهنم بره با همون

هیچ چیز دائمی نیست