2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام مدت چه دانش آموز بودم داشتم درس میخوندم تیزهوشان بودم بعد کنکور رتبه و پزشک شدم بعدشم همش کار و کار 

همش مناطق محروم و روستا و 

هیچ لذتی و شادی تو این زندگی لعنتی نیس

تمام مدت چه دانش آموز بودم داشتم درس میخوندم تیزهوشان بودم بعد کنکور رتبه و پزشک شدم بعدشم همش کار و ...

خیلی آرزو داشتم پزشک بشم نشدم ،علوم پایه خوندم الانم مثلا برای ارشد میخونم هیچ کار و پولی هم ندارم زندگی مزخرفی دارم. حداقل تو برای خیلیا مفیدی🥲 راضی باش شرایطت بهتر میشه اینجوری نمیمونه

خیلی آرزو داشتم پزشک بشم نشدم ،علوم پایه خوندم الانم مثلا برای ارشد میخونم هیچ کار و پولی هم ندارم ز ...

عزیزم من پول دارم ماشین دارم خونه دارم 

البته خونواده دادن ها نه فک کنی با پول پزشکی خریدم

اما حالم خوش نیست میفهمی ؟ حتی نمی‌رم یه دور بزنم، یه شامی بخورم ، همش میگم که چی بشه

نه امید دارم نه انگیزه 

خیلی آرزو داشتم پزشک بشم نشدم ،علوم پایه خوندم الانم مثلا برای ارشد میخونم هیچ کار و پولی هم ندارم ز ...

ببین من که میگم خوشبختی یه دختر ساده که شاید مثل ما درس نخونده، ولی بموقع ازدواج شو کرده بچه شو داره از ما بیشتره ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌والا

عزیزم من پول دارم ماشین دارم خونه دارم  البته خونواده دادن ها نه فک کنی با پول پزشکی خریدم ام ...

من خانوادمم ندارن. کلا زندگی نکردم کل زندگیم عقده اس تو دانشگاه همه اش خسرت خوردم که چرا مثل دوستام فلان چیز رو ندارم. منم عشقو تجربه نکردم منم تفریح ندارم که برم. در کل خواستم بگم شرایط الانت آرزوی خیلی از ماهاست ، فقط اینقدر نا امید نباش. اصلا برو یه هنری که دوست داری یاد بگیر مثلا طراحی سیاه قلم ،موسیقی هرچی که دوست داری تو تایمای اضافت ، باشگاه برو دوستای جدید پیدا کن برو سفر .

ببین من که میگم خوشبختی یه دختر ساده که شاید مثل ما درس نخونده، ولی بموقع ازدواج شو کرده بچه شو داره ...

آره درسته خیلیا ساده زندگی میکنن ولی شادترین ، البته این بستگی به خود همون آدم داره ببین مطمئن باش من و تو اگه جای اون بودیم شاید باز نتونیم مثل اون خوشبخت باشیم باز ، اون آدمه که باید به شرایط بخوره .

مثلا من که یه آدم کمالگرام( البته نه بصورت افراطی) قبلا فکر میکردم اگه تو روستا بزرگ میشدم و با فلانی ازدواج میکردم شاید خوش بودم بعذ میگم خب من چطوری میتونستم آخع تو اون شرایط با آدمی که از لحاظ فکری اصلا خیلی پایین تره زندگی کنم بعد خوشبختم بشم. دیدم آدمش نیستم. اگه زودم ازدواج میکردم مطمئنم پشیمون میشدم چون خودمو میشناسم چون همه اش حسرت کارای نخوردم میخوردم و حس میکردم بهت از اینا لیاقتم بود ختی اگه شوهرم خوب بود

من خانوادمم ندارن. کلا زندگی نکردم کل زندگیم عقده اس تو دانشگاه همه اش خسرت خوردم که چرا مثل دوستام ...

خودمم فک میکنم باید فشار کار و یکم کم کنم 

سفر برم بیشتر ، باشگاهم دوباره شروع میکنم 

نمیدونم فک میکنم زندگی نکردم

یا این اون چیزی نبود که براش تلاش کردم 😞