2777
2789
عنوان

خوابگاه

141 بازدید | 7 پست

خوابگاه اوایلش خوب بود ، می‌گفتیم ، میخندیدیم ، زندگی خوب بود ، ولی یهو...

همه چی عوض شد ! جو مضخرف خوابگاه روم تاثیر گذاشت

بچه های لوس ، دو قطبی ، بی مزه !

کسایی که بی دلیل قهر میکردن ، میزدن زیر گریه ، دعوا میکردن و... 

بعد تموم شدن کلاسا اینقدر جو متشنج خوابگاه روم تاثیر منفی گذاشته که برگشتم خونه 

ولی متاسفانه پرخاشگر شدم

سر یه چیز کوچیک کلی دعوا راه میندازه 

حالم بده 

از بچه های دمدمی مزاج و بی تربیت متنفرم :)

حق داری

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابگام همینه

بت کلی چیز یاد میدع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

برای ماهم اوایل خوب بود ولی الان...

به دو گروه تقسیم شدیم دعوا شد وسط

من الکی الکی از هر دو گروه حذف شدم

من خودم درونگرام و احساس راحتی نمیکنم تو جمع ولی هم اتاقیام برون گران و با من حال نمیکنن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

اتفاقا من تو ۳ ماهی که بودم بهترین روزارو داشتم ..بشرطی که رفیقات پایه باشن

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …