2777
2789
به عنوان تجربه ام میگم اگه دوازدهمی هستی و توانایی معلم گرفتن دادی معلم بگیر زودتر جمع میشه 

اره خب اتفاقا تا الان همین کار میکردم ولی میدونی یکی از مشکلاتم عدم تمرکزه یعنی نمیتونم خودم در طول روز تعداد بالا تست بزنم گفتم شاید اینجوری وقتم مفید تر باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خب اتفاقا تا الان همین کار میکردم ولی میدونی یکی از مشکلاتم عدم تمرکزه یعنی نمیتونم خودم در طول ...

نه کلاس کند تر پیش میره تایمت میگره

برای فیزیک نردبام بزن خیلی کمکت میکنه  اگه سطحت اوکیه 

وسعی که فرمول زیاد حفظ نکنی یاد بگیری با یک فرمول بری که سر جلسه مشکل بر نخوری

دانشجو❤️👩‍⚕️
نه کلاس کند تر پیش میره تایمت میگره برای فیزیک نردبام بزن خیلی کمکت میکنه  اگه سطحت اوکیه  ...

ممنون عزیز از راهنماییت برای زیست نظرت چیه میخواستم خودخوان باشم که دیدم زورم به ژنتیک نمیرسه😭

ممنون عزیز از راهنماییت برای زیست نظرت چیه میخواستم خودخوان باشم که دیدم زورم به ژنتیک نمیرسه😭

عکسری فرمالیتو حجم کلیپش کمه ولی نکته ها رو سعی کن خودت درباری و از کلیپ هاش به عنوان یک منبع یادگیری اولیه استفاده کن

دانشجو❤️👩‍⚕️