2821
2789
عنوان

سنتوری ها

78 بازدید | 7 پست

سلام دوستان کسی هست ک با سنتور آشنایی داشته باشه

میخام یکی بگیرم ولی هر چی سرچ میکنم نمیدونم چ مدلی خوبه

برای فرد مبتدی میخام ک خ هم علاقه داره

ممنون میشم کمک کنید

و تو زیباترین هدیه ی خداوندی مرد کوچولوی مامان💖

بهترین کار برای خرید ساز اینه بری جلسه اول از استادت بپرسی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میخام برای عزیزی بگیرم ک خ علاقه داره  

پس ی ساز فروشی معتبر برید ک حتما انواع سنتور داشته باشه و بتونه حرفه ای راهنماییتون کنه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

سلام چند جلسه(شش هفت جلسه اینطورا) جلساتشو رفتم. بنظرم باید تمرین زیاد کنن سنتوری که داریم عالی ن ...

مدلشه نمیدونید چیه

و تو زیباترین هدیه ی خداوندی مرد کوچولوی مامان💖