2777
2789
عنوان

دعوا

107 بازدید | 9 پست

باسلام من شوهرم ازش خیانت دیدم در حد چت و هر بار هم زیرش میزنه و جلو همه داد و بیداد راه میندازه که من ازمن تورو نمیخوام و.... همیشه طرف خانوادشو میگیره سر کوچیک ترین مسائل که حتی گفتنش هم آدمو به خنده میندازه منو خورد میکنه و غرورمو توی جمع خانوادش میشکنه بهم پول نمیده ولی واسه خانوادش و خودش خرج میکنه به من که میرسه هزار تا بهونه سر هم میکنه کلا اعتمادمو نسبت به خودش از بین برده وقتی سوال جوابش میکنم که کجا بودی چیکار میکنی بهونه میکنه که من آدم شکاکی هستم و بهم میگه برو جدا شو سر هر مسئله بی اهمیتی حرف از جدایی میزنه الان قهر کردم اومدم خانه پدریم چون واقعا خسته شدم از بی احترامی و رفتاراش بنظرتون من باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایطشو ندارم دقیقا بخاطر شرایطم دست رو نقطه ضعف من میذاره میدونه آبرو خانوادم خیلی برام مهمه

عزیزم توکار غیرقانونی نمیکنی ک ابروت بره کسی ک خیانت میکنه وعذاب میده بدردنمیخوره تاکی میخای تحمل کنی 

عزیزم توکار غیرقانونی نمیکنی ک ابروت بره کسی ک خیانت میکنه وعذاب میده بدردنمیخوره تاکی میخای تحمل کن ...

آخه مدرک کافی ندارم واسه ثابت کردن ولی با چشم خودم همه چیو دیدم هیشکی حرفامو باور نمیکنه