2777
عنوان

نقص عضو

197 بازدید | 9 پست

دوستانی کسی هست نقص عضو داشته باشه یا جراحی زیبایی کرده باشه و بد شده باشه و راهی واسه ترمیم نباشه چطور با خودتون و آدما و نگاه و تمسخرشون کنار میاین 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

یکی از دوستای صمیمیم یه توده از کنار گوشش دراومده بود اونو جراحی کرد یکطرف صورتش فلج شده البته کلی فیزیوتراپی اینا رفته ولی باز دهنش یکطرفه است مخصوصا حرف میزنه یا میخنده خیلی واضح مشخصه؛ کیس ازدواج هاش بخاطر همین میرن و دیگه برنمیگردن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از دوستای صمیمیم یه توده از کنار گوشش دراومده بود اونو جراحی کرد یکطرف صورتش فلج شده البته کلی ف ...

متاسفانه نگاه جامعه فقط روی زیبایی های آدماست تو خلوت و تنهاییش دوستت درد می کشه امیدوارم حالش خوب باشه گلم و مشکلش برطرف بشه

متاسفانه نگاه جامعه فقط روی زیبایی های آدماست تو خلوت و تنهاییش دوستت درد می کشه امیدوارم حالش خوب ب ...

آره واقعا خیلی براش ناراحتم کاش میتونستم یکی که شرایط مشابه داره یا تقص عضو کوچیکی داره براش معرفی کنم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

آره واقعا خیلی براش ناراحتم کاش میتونستم یکی که شرایط مشابه داره یا تقص عضو کوچیکی داره براش معرفی ک ...

چقدر خوبه و خدا دوستش داره که دوست مهربونی مثل تورو داره نعمته . امیدوارم مشکلش برطرف بشه متاسفانه نگاه جامعه و مردم خیلی آزاردهنده ست روحیه رو نابود میکنه

چقدر خوبه و خدا دوستش داره که دوست مهربونی مثل تورو داره نعمته . امیدوارم مشکلش برطرف بشه متاسفانه ن ...

قربونت برم؛ ممنونم ان شالله مشکل همه حل بشه

قربونت برم؛ ممنونم ان شالله مشکل همه حل بشه

خدا نکنه قشنگم . الهی آمین 

امیدوارم همه مریضا سلامتیشونو بدست بیارن

انشالله تو هم با قلب مهربونت به آرزوهات برسی عزیزم

خدا نکنه قشنگم . الهی آمین  امیدوارم همه مریضا سلامتیشونو بدست بیارن انشالله تو هم با قلب مهر ...

💝