2777
2789

معمولا ۱۳ روز از دوم پریودت تا چهاردهم.

البته یه سیکل لانگ هم داریم که اونو نمیدونم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ازمایشات کامل باشه از روزدوم پریود دو هفته طول میکشه  

عمل خیلی راحتیه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
 مرسی عزیزم

عملشم اینجوری که بیهوش میکنن و با یه دستگاه مکنده فولیکولها رو میکشن.

هیچگونه جراحت و بریدگی هم ایجاد نمیشه.

من بعد از به هوش اومدن یکم زیر شکمم درد میکرد و بعد از یکساعت ریکاروری خودم پاشدم اومدم خونه. همراه هم لازم نداشتم. 

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
من خودم مهر رفتم دو ماهه فعلا درگیر آزمایشات و سونو و دکترم یه سری دارو تقویتی دادن دارم میخورم هفته ...

ایشا الله به زودی نتیجه میگیری، چقدر هم این مراکز ناباروری شلوغند. تو شهر ما که چند تا دکتر ای وی اف داره و تو مطب اونا هم  که فوق العاده شلوغه

عملشم اینجوری که بیهوش میکنن و با یه دستگاه مکنده فولیکولها رو میکشن. هیچگونه جراحت و بریدگی هم ایج ...

سوال آخر! کلا هزینه دارو و پانکچر و اینا چقدر شد؟ تو مرکز خصوصی انجام دادین یا دولتی؟ و تهران هستین؟

برا من فقط آزمایش ذخیره ی تخمدان نوشته

مرکزی که من رفتم ازمایشهای هورمونی و سی بی سی و ایدز و هپاتیت و از اینجور ازمایشا رو براخودم و  ازمایش اسپرم و سی بی سی و ایدزو هپاتیت برا شوهرم قبلش انجام دادیم 

من روز دوم سیکل رفتم که برم تو سیکل ای یو ای ولی دکتر گفت ای وی اف کن و همون موقع داروهامو شروع کرد 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️