2777
2789
عنوان

پارگی تاندون

536 بازدید | 22 پست

داداشم تصادف کرده پارگی تاندون آشیل پا به صورت افقی 

کامل پاره نشده 

چیکار کنه خوب بشه 

هر چی میدونین بگین خواهش میکنم 😭😭 

دارم سکته میکنم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
ببین دکتر چی میگه

فیزیوتراپی براش نوشته 

موندم کی خوب میشه دارم دیونه میشم اینجوری میینمش 

تغذیه چی بخوره خیلی مفید باشه براش

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پاشو باندپیچی کنه مسکن های ضد التهاب بخوره هر ۲۰ دقیقه روی قسمت آسیب دیده یخ بزاره

یخ خطرناک نیست براش

اصولا برای کسایی که آشیلشون آسیب می‌بینه میزارن ولی اگه پزشکشون نگفتن نزارید

پزشک هیچی نگفته اصن فقط گفته برو فیزیوتراپی

ترمیم نیاز به زمان داره تغذیه استخوان ساز  و زمان

مچکرم

خودشو کشت😑😒

ها یعنی چی 😭

هیچی 😂 سوپ قلم گاو هم براش خوبه

مرسی 🥺❤️

کلینیک سینوهه خیلی عالی اگر تهران هستین تمام روش های درمانشون غیر جراحی بود پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت و از بروزترین تجهیزات و روش ها برای درمان استفاده میکنن
https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

کلینیک سینوهه خیلی عالی اگر تهران هستین تمام روش های درمانشون غیر جراحی ب ...

مچکرم