2777
2789
میتونم بپرسم کدوم دکترو میگی عزیزم چون منم گچساران عمل کردم

شهاب اسدی

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 فکر میکنن مردم سرگنج نشسته

بقران

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
راضی هستی ازش ؟

هنوز عمل نکردم

میخام بعد از عروسیم عمل کنم

دختر خالم عمل کرده دو سال و نیم قبل

عالی شده خیلی راضیه مشکل تنفسی هم نداره

اها ایشالا برا شما هم خوب میشه من پیش پریاوی عمل کردم بینیم عالی شده

فداتشم

دوستام چندتاشون پیش پریاوی عمل کرده اصلا راضی نبودن مشکل تنفسی داشتن و قوز دماغ رو برنداشتن و شکلش همینجوریه فقط کوچیک تر

برا من ک عالی شده خداراشکر هم انحراف وو قوزش برطرف شده هم مشکل تنفسی ندارم اصلا

خداروشکر عزیزم

سلام عزیزم اسم دکترت چی بود و راضی هستی از عملت؟

سلام گلم دکتر پگاه علیزاده 

بله من خداروشکر راضی هستم خواهرزادم و دوستمم پیش همین دکتر عمل کردن و کاملا راضی هستن

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام