2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک هفتس عمل کردم  درد نداشتم ولی گرفتگی بینی و طاق باز خوابیدنو بعضی چیزا اذیتم میکنه  ...

برا درس خوندن مجبورم سرم پایین بیارم یعنی،چیکار کنم پولشم دادم

میتونم سرم پایین بیارم میترسم درسام بیوفتم انقدرم زحمت کشیدم

نشسته میخونی دیگه تکیه بده به جایی بعد کتابو بیار بالا بخون دیگه چسبم که زدی فک نکنم مشکلی پیش بیاد

من با هزینه بیمارستان ۲۱ 

کجا

خوب شد؟

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
تهران آره عزیزم خیلی راضیم  خواهرزادم و دوستمم پیش همین دکتر عمل کردن

چقدر عالی

من شیرازم

ی دکتر خوب هست استان بغلیمون گچساران کهکیلویه بویراحمد 

۲۰ خودش میگیره ۷ تومن هزینه بیمارستان هستش خیلیم کارش عالیه ها

دختر خالم و چن نفر دیگه اونجا عمل کردن

ی خانم بد اخلاق که عاشق شوهرشه 😌❤️اگه مامان بشم یه کاغذ میچسبونم در اتاقم مینویسم هروقت بغل لازم داشتی من اولین نفرم که بغلت میکنم البته در صورت خونه نبودن بابات🤭🦋
۲۷ هم باز خوبه نسبت به ۴۰ ۵۰ تومن  

اره بابا خیلی خوبه

شهر خودمون رفتم ی جا گفت قابل نداره ۳۵ 

گفتم مرسی😂

آشناهم بود