2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

45 بازدید | 6 پست

سلام دوستان پلی کیستیک هستم و دکتر گفت تنبلی تخمدان دارم دیروز ۱۲ سیکلم بود رفتم سونو نوشته پلی کیستیک  و فولیکول عالب دیده نشد و فولیکول ها ب اندازه ۹mm در تخمدان راست و چپ دیده شد 

واینم بگم از چهارم سیکل قطره ویتاگنوس استفاده میکنم 

دکتر دیروز سونوگرافیمو دید قرص مدروکسی پروژسترون بهم داد از ۱۵ سیکلم بخورم  و لتروزل ک بعد پریود شدن استفاده کنم و آمپول رشد فولیکول ک نهم سیکل بعدی بزنم و امپول ازاد سازی ک بزنم شب سیزدهم سیکل بعدی 

کمکم میکنه اینا برای بارداری 

کسی تجربه ایی داشته ؟ 

قطره رو قطع کنم آیا ؟ 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تنبلی تخمدان خفیف داشتم قرص گلوکوفاژ خوردم حامله شدم

امروز داروهامو گرفتم امپول ها رو بعد ده ساعت گزاشتم تو یخچال موردی نداره ؟ 

زنــدِگـی زیبـاسـٺ یَعنــی دُرسـٺ از هَماݩ لَحظہ ای کِہ تـــــ❤ــــو تمـــام زنــدِگـی ام شُـدی️