2777
2789

معلمم سال اول تدریسمه تعریف نمیکنم ولی من دوران دانشجویی هم تدریس میکردم و خیلی ها منو میشناسن امروز که سرگروه ها اومده بودن بازدید خیلیاشون میشناختنم های سرگروه پایه خودمون من سنمم کمه ۲۳ سالمه سرگروه اومد کلاسم پایه سومم ۳۶ تا دانش اموز طبق معمول همه منظم مرتب حتی تایمی هم که سرگروه با من صحبت میکرد یکم همهمه شد من با شعر بچه ها رو ساکت کردم تزیین کلاسم کاردستی بچه ها امتحانا کارنامه های ماهانه همه چیز سرجاشون بود 

من حتی جلد پوشه کار بچه ها رو هم روش کار کردم در اون حد تک به تک بی نقص بودن هیچی نتونست بگه حتی خارج از حد کتاب از بچه ها سوال پرسید جواب دادن بچه های من با این که پایه سومن کتاب نویسی کار میکنند 

برگشت گفت ترتیبی که پوشه کار بچه هارو تقسیم کردی درست نیست گفتم اخه من نشنیدم ترتیب داشته باشه مگه قزآن اول نمیشه گفت نههه خانم ترتیب داره من گذاشتم تو گروه تو نبودی الان عضوت کردم نمیدونستی  

بعد اومد تو امتیاز دادن امتیاز کل پوشه کار دانش اموزامو کم کرد در حالی که خدا شاهد تا فرم خود سنجی والد سنجی ازریابی کلی پوشه کار کارنامه ماهانه هرچییی دلتون بخواد برای تک تکشون داشتم

من دفاع نکردم چون فکر کردم واقعا همچین چیزی هست نگو نبوده اصلا به اون شدتی که این میگفت تقسیم بندی ترتیب نداره مدیرم دفاع نکرد ازم معاون اموزشی مون دستش درد نکنه لحضه رفتن بهش گفت انصاف نبود ستاره اولین سالشه سر ترتیب گذاشتن پوشه کار کم‌ کردی امتیازشو تا سرگروه های دیگه شنیدن سریع گفتن چی واسه چی امتیاز اونو کم دادی اون همه فعالیت داره نمیشناسینش مگه اصلا همچین ایتمی نیست کجا گفتن ترتیب داره پس چرا همکارای دیگه هم رعایت نمیکنند فقط اینو دیدین 

برگه امتیاز رو اوردند و اصلاحیه زده با امضای خودش دوباره 

من فقط از این ناراحت شدم که مدیر از تمام همکارا دفاع کرد الا من من پوشه کارامو دفتر هم اوردم ولی توجه نکردن راستش خودم خجالت کشیدم سرگروه رو خراب کنم تو مجمع باز کنم و نشون بدم جلو همه ولی ناراحت شدم

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین عزیزم زورش اومده کم سنی و این همه همه چی اوکی 

منم جون میکندم تازه غیر انتفاعی بودم و 21 سالم بود اومد همه چی مرتب بود ولی کم دادنمره 

برعکسه جدی نگیر اینا میخوان بکن فقط ما بلدیم و خوبیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم زورش اومده کم سنی و این همه همه چی اوکی  منم جون میکندم تازه غیر انتفاعی بودم و 21 ...

اره میدونی چرا ناراحت شدم سال اولمه مدیرم برخوردش جوری بود که اره دیگه تو نمیدونی بلد نیستی 

همکارای دیگه کلا سر باز خورد دانش اموز اشکال داشتند مدیر دعوا کرد با سرگروه گفت معلم من وقت نداره تک به تک امضا کنه بازخورد بده نمرشو‌کامل بدین  

اره میدونی چرا ناراحت شدم سال اولمه مدیرم برخوردش جوری بود که اره دیگه تو نمیدونی بلد نیستی  ه ...

دقیقا بخاطر سنته ... خب متاسفانه تو کشورمون ریش و مو سفیدی بیشتر از مهارت دیده میشه من اولین سالم بود 25 تا پسر کلاس اولی حتی یه دونه هم اعتراض از طرف اولیا نداشتم ولی همکارم که دومین کلاس اول رو داشت هر روز جلو کلاسش قشقرق به پا بود ... مدیر یه بار هم تعریف نکرد از من و از ناحیه میمودن یه راست میاورد کلاس من و خودشم دنبال عیب و ایراد بود در حایکه همکارم حتی طرح درس هم نمینوشت

دقیقا بخاطر سنته ... خب متاسفانه تو کشورمون ریش و مو سفیدی بیشتر از مهارت دیده میشه من اولین سالم بو ...

😞😞😞 بخدا اگه همونجا دفاع میکردم‌ اینجوری نمیشد من خیلی خجالت کشیدم از نظر سنی از من بزرگ‌ تر بودند پوشه کار هامو پیش همه اوردم بعد دیگه بازشون‌ نکردم گفتم میگن اورده خراب کنه سرگروهو. عقب کشیدم خودمو‌ بعد که سرگروها از دفتر خارج شدند دوتا از همکارارو‌صدا کردم گفتم خودتون بردارین نگه کنین شما بگین چه ایرادی داره بدم میاد از خودم نمیتونم از حقم دفاع کنم

😞😞😞 بخدا اگه همونجا دفاع میکردم‌ اینجوری نمیشد من خیلی خجالت کشیدم از نظر سنی از من بزرگ‌ تر بودن ...

آخه واقعا نمیشه باید کوتاه بیایم البته غلطه ولی عرف جامعس متاسفانه و عذاب اور ...من با اینکه عاشق معلمی بودم و درآمدی هم نداشت واقعا ولی زده شدم این رفتارا