2821
2789
عنوان

دلم شکسته 🙂

78 بازدید | 9 پست

با یکی از هم کلاسی هام هم دانشگاهی شدم

دلم خوش بود برم دانشگاه کسی منو نشناسه از نو شروع کنم ... این هم کلاسیم هی دستور میداد فلان کارو بکن بهمان کارو بکن منم دیگه تو روش وایسادم الان رفت تمام راز های من اطلاعات خانوادگیمو به همکلاسیام و هم اتاقیام گفت آبروم پیششون رفت یه جوری با ترحم نگام کردن😭 حس میکنم دیگه بینشون تبدیل شدم به یه ادم بی ارزش

از اون موقع دراز کشیدم زیر پتو دارم گریه میکنم

چرا بعضی آدما اینطورین الان با خورد کردن من چی بهت دادن آخه💔 تورو خدا دعا کنین دیگه اونو نبینم کاش انتقالی بگیره بره شهر دیگه

اصلا خجالت نکش وضع خانوادت تقصیر تو نبوده

با اعتماد بنفس به کارت ادامه بده  بگو این دختره دیوونه داره چرت میگه

تو رو اون دختره واستا یه چک بزن دندوناش بریزه تو حلقومش

وای خداااا😐😐کاش پیشت بودم  کاااااااش

حساب اون دختره رو میزاشتم کف دستش

من شک دارم به شادیای شما 🗣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا خجالت نکش وضع خانوادت تقصیر تو نبوده با اعتماد بنفس به کارت ادامه بده  بگو این دختره دیوو ...

آخه اون دختره یکاری کرده همه دوسش دارن حرفشو قبول دارن جلو خودم برگشت بهشون گفت هی تحقیر کرد اونام با ترحم نگاه کردن 

منم نتونستم چیزی بگم اهل دعوا و بحث نیستم مثل اون 

ببین بمرور زمان ادما میفهمن هر کس چیکارست

منم همکاری داشتم خیلی چرب زبون و در نظر همه محبوب بود اما منو خیلی اذیت کرد

اما بعد چند وقت با همه دعواش شد و همه شناختنش

تو سرتو بگیر بالا و دیگران به پشمتم نباشه

من دیدم کساییکه اعتماد بنفس دارن هر چقدرم گند میزنن به یه ورشونم نیست چی شده

دیگرانم یادشون میره

ببین بمرور زمان ادما میفهمن هر کس چیکارست منم همکاری داشتم خیلی چرب زبون و در نظر همه محبوب بود اما ...

کاش یادشون بره میترسم از بعد اون اونام دیگه ارزش قائل نشن برام 😔 اونوقت نمیدونم این چند سال دانشگاهو چطوری تحمل کنم خیلی بده هی تحقیرت کنه چیزی نگی مظلوم جلوه کنی 

کاش منم مثل خودش بودم

کاش یادشون بره میترسم از بعد اون اونام دیگه ارزش قائل نشن برام 😔 اونوقت نمیدونم این چند سال دانشگاه ...

خودتو به مظلومیت نزن

تو چهرت اعتماد بنفس رو نشون بده

ضمنا با کسی هم مواظب باش بداخلاقی نکنی زیاد 

بعد تازه فکر کردی داخل زندگی گذشته همه ادما گل و بلبله؟ 

من اگر خودم باشم اون ادمیکه اومده راز دیگرانو لو داده به چشمم حقیر میاد فقط و ازش فاصله میگیرم.

خودتو به مظلومیت نزن تو چهرت اعتماد بنفس رو نشون بده ضمنا با کسی هم مواظب باش بداخلاقی نکنی زیاد&n ...

کاش همه مثل شما بودن

زمانی که اعتماد به نفس ندارم چطوری نشون بدم تازه یکم اعتماد به نفسی رو هم که داشتم نابود کرد 

با تمام وجود ازش متنفرم