الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 عنوان کسی میدونه... 49 بازدید | 9 پست کسی میدونه خوشبختی یعنی چی؟شما به چه کسی میگین خوشبخت؟ در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید 1402/09/14 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oqab2022 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2301 تعریف من ازخوشبختیزندگی ساده و بدون حاشیه ای هست که به دور از حیله ونیرنگ باشه دوراز زرق وبرق های پوچ زندگی واقعی ازدیدگاه من بودن باخداست وایمان قوی هست که تودل بنده هاش رشد میکنه عشق خدارو به هیچ یک از آدما ترجیح نمیدم همینقدر مختصر🤍✨️ أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶♀️🦋یالله❤️
الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 تعریف من ازخوشبختی زندگی ساده و بدون حاشیه ای هست که به دور از حیله ونیرنگ باشه دوراز زرق وبرق های ... چقدر عالی حس میکنم آرامش خاصی داره بودن با خداعشق زمینی چطور؟ نیاز بهش احساس نمیکنید؟ در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
oqab2022 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2301 چقدر عالی حس میکنم آرامش خاصی داره بودن با خدا عشق زمینی چطور؟ نیاز بهش احساس نمیکنید؟ بدون شک حست درسته نمیشه حتی این حسو توصیف کردپیش نیومده دلم نمیخواد درموردش هم چیزی بفهمم🙂 أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶♀️🦋یالله❤️
الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 بدون شک حست درسته نمیشه حتی این حسو توصیف کرد پیش نیومده دلم نمیخواد درموردش هم چیزی بفهمم🙂 مجردین یا متاهل در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 دعواتون با همسر به کجا رسید کدوم دعوا در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید
oqab2022 عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 2301 مجردین یا متاهل مجرد أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶♀️🦋یالله❤️
الساآنا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 291 چندتا تاپیک قبلیتون نوشتید 😂فکر کنم حل شده چون یادم نیست در نظر داشته باشید قرار نیست جواب هر کامنت بی ربطی رو بدم هر کس نظر خودش رو میگه ریپلی نکنید