2821
2789
موافقم باهاتون واقعا نا امیدی سمه ینی منو ک قشنگ از پا درمیاره 💔خیلی مرسی از جوابتون 😍😁

😊🙏

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میرسی 

چون اون بهم بی توجه شد منم بهش بی توجهی کردم 😶

الان دیگه قطعا ازم عصبانی 🤣

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
درسته حرفتون پس هر دو نفر دوستم دارن؟ آخه من خیلی به نفر دوم توجه نمیکردم (آخه چرا باید همزمان با ...

بله،دومیه خیلی ادم با شخصیتیه اولیه ب قول خودت ی کم اخلاقیاتش گاهی تغییر میکنه ولی شما خودت اولیرو بیشتر دوست داری و در نهایت هم انتخابت اولیست 

بله،دومیه خیلی ادم با شخصیتیه اولیه ب قول خودت ی کم اخلاقیاتش گاهی تغییر میکنه ولی شما خودت اولیرو ب ...

دقیقا

هر چند با کار های جدیدش به دومی متمایل شدم 😏

درکل ممنون 🙏🙏😶

ب این زودیا نیست کارمنده حدودا یک سال دیگ

عزیزم حس ت درمورد اون پسری که چند ساله نگام می‌کنه چیه 

کلا هری حس می‌کنی میشه بگی

شغلش درآمدش هی چی حس می‌کنی بگو خلاصه 

مرسی عزیزم،،😊❤ دلم میخواد  واقع به دلم بشینه

انشاالله

عزیزم حس ت درمورد اون پسری که چند ساله نگام می‌کنه چیه  کلا هری حس می‌کنی میشه بگی شغلش درآمد ...

نسبت ب نگاهش حس خوبی ندارم ینی اگر نگاهش خوب بود چند سال طول نمیداد، شغلش ازاد، در امد متوسط