2821
2789
محمد کی بهم پیام میدع؟! 

هفته بعد احتنالش هست

نهایتا بخواد خیلیییی طول بکشه کمتر از ماه آینده

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
هفته بعد احتنالش هست نهایتا بخواد خیلیییی طول بکشه کمتر از ماه آینده

دوسم داره؟ 

ی کاری انجام دادم نتیجع میده؟! 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا 

حقیقتا من درسته حس ششم دارم ولی چون برای خودمو خوب حس نمیکنم دوست دارم از بقیه بپرسم 😊

اگه مشکلی نیست میشه بگید که :

دلتنگم؟ و اینکه دلیل اینکه چند روزه ظاهرا باهام سرده چیه؟ انگار ازم ناراحت...

نظرتون راجب فرد دومی که مورد نظرمه چیه؟ (دوستم داره و ...؟)

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
ببینید مهم اینه که تلاش رو ادامه بدید قرار نیست همیشه ۱۰۰ باشید فقط ادامه بدید بخوام با تشبیه بگم ...

اره ی جورایی

اون جملتون عین حقیقت بود من همش دنبال 100 هستم همش منتظر اینم ک بهترین شرایط مهیا شه دریغ از اینکه هیچوقت نمیشه، بنظرتون امسال رشته مورد علاقه خودمو قبول میشم؟ بعد اینکه اون ادم میتونه راهنماییم کنه؟ 

دوسم داره؟  ی کاری انجام دادم نتیجع میده؟!

بله داره

بله ولی با صبررر

اره ی جورایی اون جملتون عین حقیقت بود من همش دنبال 100 هستم همش منتظر اینم ک بهترین شرایط مهیا شه د ...

حسم به اینکه قبول میشید : بله!!!!

حسم به اون : ۶۰ ۷۰ درصد احتمالا آره

ناامید نشید ناامیدی بدترین چیزه

زایمانتون راحته و خیلیم خوشحالید کلا ی حس مثبت و خوبی دارم نسبت بهتون، انگار ی خانم خیلی مهربون و دل ...

عزیزم میشه بگی من طلاق میگیرم یا آشتی میکنم ؟

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
حقیقتا من درسته حس ششم دارم ولی چون برای خودمو خوب حس نمیکنم دوست دارم از بقیه بپرسم 😊 اگه مشکلی ن ...

میفهمم منم مال خودمو اکثرا متوجه نمیشم (فقط منفی هارو متوجه میشم درباره خودم 😂💔) 

شما دلتنگ نیستین وابسته این بهش ی مقدار، اونم ناراحت نیست ازتون مشغول ی کاریه 

فرد دوم دوستتون داره ولی ن ب اندازه اولی 

من با پیج فیک به دکتره پیام دادم،،گفتم دوران دانشجویی میشناسم اقای دکترو البته واسه مشکلاتی انصراف ...

😔 چقدر بد

حسم میگه بالاخره به آرامش میرسید نمیدونیم چی میشه ولی اینو حس میکنم 😊🤲

میفهمم منم مال خودمو اکثرا متوجه نمیشم (فقط منفی هارو متوجه میشم درباره خودم 😂💔)  شما دلت ...

درسته حرفتون

پس هر دو نفر دوستم دارن؟

آخه من خیلی به نفر دوم توجه نمیکردم (آخه چرا باید همزمان با دو نفر باشم 😶)

ولی از بعضی اخلاقای نفر اول بدم میاد... بعضی وقتا یهو کم توجهی میکنه بعد درست میشه

حسم به اینکه قبول میشید : بله!!!! حسم به اون : ۶۰ ۷۰ درصد احتمالا آره ناامید نشید ناامیدی بدترین چ ...

موافقم باهاتون واقعا نا امیدی سمه ینی منو ک قشنگ از پا درمیاره 💔خیلی مرسی از جوابتون 😍😁

مرسی گلم،،چون اولین بار خودم از یکی خوشم اومده بود ولی ولقعا بش نمیخورد ادم بدی باشه،،انقدر رفتارش ...

حس میکنم با یه فرد مناسب لحظه ای که انتظار نداری

بخوام با تصویر ذهنیم بگم از پشت ابر های تاریک یک دفعه ای نور میاد بیرون 

درست میشه همه چی

من یادمه وقتی با اکانت قبلیم میومدم شما تو تاپیک های حس ششمی بودید و واقعا ناراحت میشم میبینم اینقدر مسائل مختلف درگیرتون کرده که هنوزم اینجایید

ولی مطمئن باشید همه چی ناگهان درست میشه 😊

شک به دلتون راه ندید 

بخوام بگم حس نمیکنم با اون دکتر باشید ولی مطمئن باشید کسی که باهاش ازدواج میکنید کم از دکتر نداره 😉