2821
2789
کنکور تجربی چی میارم؟

پرستاری قطعا

پزشکی هم میتونید بیارید ولی یکم رتبتون ممکن لب مرزی بشه باعث نگرانیتون بشه (تا اعلام نتایج که دوران کمر شکنی 🤣)

بیشتر بخونید با اطمینان قبول شید

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دو سه دیگه ازدواج نکنم که سنگین ترم الانم ۳۶ سالمه    

احتنالش امسال هم هست نگران نباشید

من تا دو سال قطعا حس کردم گفتم همونو بگم 😶

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
میشه برا منم بگی چی قبول میشم؟ 

حس میکنم رشته خوبی میتونی بیاری ولی نه خیلی عالی

در حد تلاشت

اره خودمم حس میکنم قشنگ اگر تلاش کنم هرچیزی ممکنه منتها بعضی وقتا تلاش نمیکنم داغونم میکنه 

ببینید مهم اینه که تلاش رو ادامه بدید

قرار نیست همیشه ۱۰۰ باشید فقط ادامه بدید

بخوام با تشبیه بگم : پاتون هم شکسته با دست خودتونو بکشید

انشااالله بهترین چیز نصیبتون میشه 😊

حس ششمید خودتون؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز