2821
2789

🔴استارتر ببخشید تو تاپیکت پست میزارم به خدا خودم ممنوعیت تاپیک شدم🙏😭

خانما کاربری قبلیم شناسایی شده توروخدا ..داره آبروم میره

خواهش میکنم این دوتا تاپیکمو گزارش بزنین

تاپیک ۱

تاپیک ۲

هرکی زد لایک کنه براش حمد بخونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حسم میگه آره

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️

استاتر میگن سر زایمان هر دعایی کنی براورده میشه:) میشه منم دعاکنی! اسمم ساراست ان شاءالله. به حق خانوم فاطمه ی زهرا زایمان اسون و راحتی داشته باشی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من کی ازدواج میکنم ؟؟؟آرمین بهم فکر میکنه؟؟؟

دو سال بعد احتنالش زیاد

شایدم ۳ سال بعد...

بله فکر میکنه البته انگار از هم یکم دورید 🤔

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
مرسی عزیزم خدا کنه امشب زایمان کنم برام دعا کن

حتما انشاالله 😊🤲

دو سال بعد احتنالش زیاد شایدم ۳ سال بعد... بله فکر میکنه البته انگار از هم یکم دورید 🤔

عزیزم حس ت درمورد اون پسری که چند ساله نگام می‌کنه چیه 

کلا هری حس می‌کنی میشه بگی 

عزیزم حس ت درمورد اون پسری که چند ساله نگام می‌کنه چیه  کلا هری حس می‌کنی میشه بگی

حس میکنم دوست داره کم و بیش

نمیتونه بیاد بگه...

خجالت میکشه مردد...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز