2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی دیدم ویدیو شو دلم گربه میخادد

منی ک برا بی تی اس میخونم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

از وقتی دیدم ویدیو شو دلم گربه میخادد

واسه گربه میخونه؟

من ندیدم فیلمشو فقط شنیدم

ولی من واسه عزیز تر از گربه خوندم اینو🙄😐🤦🏻‍♀️🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

منی ک برا بی تی اس میخونم 

منم با جمن ادیت زدم🤣🤣🤣

ب مامانم میگم گربه بگیر برام

میگ هر دوتونو باهم میزارم جلو در🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
منم با جمن ادیت زدم🤣🤣🤣 ب مامانم میگم گربه بگیر برام میگ هر دوتونو باهم میزارم جلو در🤣

حآل داری جمو جور کنی ؟ مع حال خودمم ندارم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

واسه گربه میخونه؟ من ندیدم فیلمشو فقط شنیدم ولی من واسه عزیز تر از گربه خوندم اینو🙄😐🤦🏻‍♀️🤣

اره سرچ بزن ویدیو اصلی ی گربه رو بغل کرده میخونه براش🤣

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
حآل داری جمو جور کنی ؟ مع حال خودمم ندارم

نمیدونم حس میکنم دلم یکیو میخاد باهاش حرف بزنم:| اونم هیچی نگ فق میو میو کنه🍃😂