2777
2789
عنوان

اورژانسییییی

136 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها سوال داشتم خدمتتون من ۱۷ام هرماه پریودیمه حالا یکی دوروز عقب جلوتر خب؟

من ۲۹ آبان قرص اورژانسی خوردم که ۷ آذر ب مدت ۳روز پریودشدم پریودیمم همش لخته های تیره بود دیگه روز چهارم پنجم لکه شد الانم تمام شده   امروز ۱۴امه الان ک داریم نزدیک ۱۷ آذر میشیم هم سینه هام بشدت درد میکنه هم زیر دلم هم کمرم  میگم ممکنه ۱۷ام هم پریود شم یا رفت ماه دیگه؟

نمیدونم متوجه شدید چی گفتم یا نه😕 تاحالا کسی اینجوری شده؟دلیلش چیه‌؟

کاربر قدیمی ام خدا وکیلی   اومدم برم تو نی نی سایتم (قسمت پروفایل )دستم خورد ب دکمه خروج کلا پرید شماره ای هم ک باهاش اومده بودم فک کنم برا شوهرسابقم بوده😁

اگ قرصارو ادامه بدب ک نمیشی ولی علائم داری به هرحال من دوستم اینجور بود مشهد رفته بود 

درد پریودی داشت شدید کمر درد و اینا ولی چون میخورد ک نشه 

خونریزی نداشت

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ قرصارو ادامه بدب ک نمیشی ولی علائم داری به هرحال من دوستم اینجور بود مشهد رفته بود  درد پری ...

نه من ال دی نخوردم که یدونه ۲۹ آبان قرص اورژانسی خوردم ک ۵روز بعدشم پریود شدم تموم شد رفت. الان بعد سه چهارروز من دل درد دارم با کمردرد دراصل باید ۱۷ام پریود میشدم ک بخاطر قرص اورژانسی ۱۰روز زودتر شدم میخام ببینم ایا بازم ۱۷ام پریودمیشم یانه

کاربر قدیمی ام خدا وکیلی   اومدم برم تو نی نی سایتم (قسمت پروفایل )دستم خورد ب دکمه خروج کلا پرید شماره ای هم ک باهاش اومده بودم فک کنم برا شوهرسابقم بوده😁
عزیزم قرص اورژانسی نخور ضرر داره

اره اشتباه کردم دیگه نمیخورم 

اون تاریخی که بعد اورژانسی پریود شدی میشه تاریخ پریود بعدیت

پس الان دل درد کمردرد سینه دردم لخاطر چیه عوارض قرصه؟

من یه بار اورژانسی خوردم توی یه ماه دوبار پریود شدم ،اما به نظرم همون ۷ اذر تاریخ پریودته ماه بعدم ۷ ...

پس چرا سینه هام تیر میکشن 😭دلم عجیب درد میکنه دقیقا علائم پریودی رو دارم باز

اره اشتباه کردم دیگه نمیخورم 

عزیزن براچی طبیعی جلوگیری نمیکنی قرص اورژانسی به رحم اسیب میزنه و هر موقع خواستی بچه دار شی به مشکل میخوری دیگه استفاده نکن که خدایی نکرده برات مشکلی پیش نیاد

عزیزن براچی طبیعی جلوگیری نمیکنی قرص اورژانسی به رحم اسیب میزنه و هر موقع خواستی بچه دار شی به مشکل ...

مجبور بودم شرایط بچه دار شدنو ندارم الان

اره به خاطر قرصه چون تاریخ پریود میشه همون که بعد قرص پریود شدی

ممنون عشقم ☹️