2777
2789
عنوان

کمکککک

28 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من سیزده هفته ویک روزرفتم سنوگرافی بدون اینکه خودم بپرسم دکترگفت جنسیت بچه آن پسره من دوتاپسردیگه ام دارم ولی موقع اونا ویارم شدیدتر ازاین بودمثلااصلانمیتونستم غذا درست کنم تازه از همین نی نی سایت تعیین جنسیتی که بانمک وادرارمیشه روانجام دادم نوشته بود اگه کف کنه روی ادرارجنس بچه پسره اگه حباب زنجیره ای از پایین بزنه دختره مال من حباب زنجیره ای شدولی دکترتوی سیزده هفته ویک روزگفتش پسره البته بارداریم ناخواسته بودآمپولم زده بودم حتی خواستم سقط کنم نشدچون بچه سومی نمی‌خواستم دیگه حالاشمابگین 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
اندکی صبر...

یعنی چی

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com